Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Refleksbukser

Med Biltemas refleksbukser får du samme høje kvalitet og funktionalitet, som du kender fra vores populære arbejdsbukser - bare med isyede refleksbånd, så du kan ses i mørke.
Det rette arbejdsudstyr er ikke bare afgørende for kvaliteten af det stykke arbejde, du udfører, men i høj grad også for din og andres sikkerhed. Især, hvis du arbejder i trafikerede områder. Det er vigtigt, at bilister og andre trafikanter kan se dig i de tidlige morgentimer, og når mørket falder på, og et par almindelige arbejdsbukser er derfor sjældent nok.

Refleksbukser - pas på dig selv og andre

Biltemas refleksbukser er lavet i et slidstærkt materiale, som kan holde til lidt af hvert og samtidig giver dig maksimal bevægelsesfrihed. På knæene er indsyet lommer med plads til knæbeskyttere, så du undgår at pådrage dig en knæskade, hvis du på et tidspunkt skal udføre noget arbejde på knæene. Bukserne er endvidere udstyret med praktiske lommer til telefon, blyant og værktøj, så du har det, du skal bruge ved hånden og ikke skal løbe mere end højst nødvendigt.

Den eneste reelle forskel på vores arbejds- og refleksbukser er, at refleksbukserne er udstyret med refleksbånd, som kan ses i mørke. Det betyder, at du kan bruge dem året rundt - på alle tider af døgnet.

Refleksbukser er især anvendelige i vinterhalvåret, hvor dagene er kortere, og du måske skal ud at skovle indkørslen og fortovet fri for sne, inden du tager på arbejde, eller når du kommer hjem. Det er afgørende for både din og andres sikkerhed, at bilister kan se dig i mørke.

 

Arbejdstøj med reflekser - 3 sikkerhedsklasser

I professionel sammenhæng inddeles reflekstøj i tre sikkerhedsklasser.

  1. Arbejdstøj i sikkerhedsklasse 1 er påkrævet, hvis den omgivende trafik kører 30 km/t eller derunder.
  2. Arbejdstøj i sikkerhedsklasse 2 er påkrævet, hvis den omgivende trafik kører mellem ca. 30 og 60 km/t.
  3. Arbejdstøj i sikkerhedsklasse 3 er påkrævet, hvis den omgivende trafik kører 60 km/t eller derover.

Du kan opnå den pågældende sikkerhedsklasse ved at have et enkelt stykke tøj på (klasse 1-2) eller ved for eksempel at kombinere refleksbukser og -jakke. Tøj i sikkerhedsklasse 3 skal dække overkroppen og have ærmer med refleksbånd. Bukserne skal dække hele benlængden og have refleksbånd på.

Ved vejarbejde bør du kun bruge enten klasse 2 eller 3. Vælg altid klasse 3 i tvivlstilfælde, for eksempel ved arbejdsstillinger som mindsker refleksionens synlighed. Den del af tøjet, som ikke reflekterer lyset, skal være gult, orange eller rødt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.