Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Reflekstøj til voksne

I Biltemas brede sortiment finder du alt indenfor reflekstøj til alle typer arbejde i både god kvalitet og til markedets bedste priser. Med reflekstøj gør du dit arbejde mere sikkert. Det er vigtigt for dig og andre, at du er let at se under alle lysforhold og i al slags vejr.

Find godkendt reflekstøj i meget høj kvalitet her og opnå bedst mulig synlighed. Reflekstøj er til dig, der vil ses og føle større sikkerhed. Nu kan du holde dig synlig til både glæde og gavn for dig selv og andre trafikanter.

 

Optimal sikkerhed i al slags vejr

Hos Biltema finder du det rette reflekstøj med høj synlighed - heriblandt kan du finde bukser, jakker og veste med reflekser. Vores udsøgte udvalg af reflekstøj med høj synlighed sørger for, at du opnår den maksimale sikkerhed. Vi garanterer dig optimal synlighed under alle lysforhold og i al slags vejr.

 

Et personligt værnemiddel

Reflekstøjet, du her på siden kan finde, har en god pasform og fleksibilitet uanset arbejdsopgave og vejr. Iført reflekstøjet kan du udføre dit arbejde sikkert og effektivt.

Reflekstøj er et personligt værnemiddel, der er produceret i stærkt farvet materialer, der gør, at du bliver set i mørket. Inden for mange erhverv er reflekstøj lovpligtigt. Udvalget her overholder alle de foreskrevne sikkerhedsregler. Derfor kan du være helt tryg, når du køber reflekstøj hos Biltema. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - trods de skarpe priser.

 

Vi står klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvad du bør vælge af reflekstøj, og hvad dine egentlige behov er? Så står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning. Ydermere er du mere end velkommen til at besøge vores fysiske butikker, hvor du kan prøve reflekstøjet på og finde den rette størrelse.