Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdsbælter & værktøjsbælter

Vores værktøjsbælter til arbejdstøj er praktiske og lavet til at arbejde i med masser af plads til værktøj. De har glidespænde med lav profil, der ikke er i vejen, når du arbejder. Spændet kan placeres, så det ikke går imod buksespænder. Til arbejdsbukser og praktisk brug er de bredere bælter på mindst 3cm bredde mest praktiske, så de sidder godt og behageligt uanset arbejdsstilling.

Værktøjsbælter

Hos Biltema finder du også en lang række arbejdsbælter til værktøj og udstyr. Her er det også one size, der kan tilpasses til de fleste livvidder. Der er plads til alt udstyr, du skal bruge til byggeri og tømrerarbejde med praktiske åbne lommer og holder til værktøj som hammer og målebånd, så du let kommer til det hele uden at tabe noget. Vi har flere gedigne og holdbare modeller, der er lavet til at blive brugt hver dag.

Værktøjsbælter til børn

Der er også tænkt på børnene med et sjovt og smart værkstøjsbælte eller snedkerbælte tilpasset til små størrelser, der skal hjælpe med projekter - eller har deres helt egne hemmelig byggerier. Man kan jo ikke være en rigtigt lille håndværker uden at have sit grej ved hånden. Værktøjsbælterne til børn er i øvrigt også udmærkede til anden brug, hvor der er behov for flere lommer end bukserne tilbyder. Her er også rigelig plads til walkie talkie, sneglehuse og vandpistolen, når der er gang i hemmelige og spændende lege.