Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdsskjorter

Hos Biltema kan du finde arbejdsskjorter, der egner sig til fra alt fra havearbejde til dit 8-16 job eller 7-15 job. Arbejdsskjorterne kommer i forskellige farver og mønstre, og de er alle lavet i materiale, der kan holde til at blive brugt igen og igen. Selvom kvaliteten er høj, er det ikke ensbetydende med, at prisen også er det. Vi bestræber os nemlig på at levere arbejdsskjorter i en god kvalitet, som samtidig er til en pris, hvor alle kan være med.

Hvilken arbejdsskjorte skal man vælge?

Uanset hvilken type arbejde, du udfører, er det vigtigt at være klædt korrekt på. Den rigtige påklædning giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed, sikrer en behagelig temperatur og kan i nogle tilfælde endda forebygge skader. Hvis du eksempelvis svejser, er det vigtigt, at du ikke har syntetisk tøj på, da det kan give brændemærker.

Hvilken type arbejdsskjorte, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvad den skal bruges til. Hvis du mangler en arbejdsskjorte til havearbejde og andet forefaldende arbejde, er en bomuldsskjorte velegnet. Bomuld er slidstærkt, komfortabelt og åndbart. Hvis temperaturen er kølig, kan du med fordel tage en arbejdsvest udover skjorten.

 

Ternede arbejdsskjorter

Arbejdsskjorter bliver ofte forbundet med ternet stof, som i daglig tale også kaldes skovmandsskjorter. Det ternede look er både moderne og praktisk, og du kan vælge mellem forskellige farver. Vores arbejdsskjorter er lavet i bomuld, da det både er åndbart og behageligt at have på. Samtidig er stoffet slidstærkt og kan holde til arbejdsbrug uden at gå i stykker.

 

Køb dit arbejdstøj hos Biltema

Hos Biltema finder du et stort udvalg af arbejdstøj. Se eksempelvis vores udvalg af arbejdsbukser eller arbejdstøj til børn. Du finder du også et udvalg af arbejdshandsker, kedeldragter, huer og kasketter. Arbejdstøj kan være dyrt at anskaffe sig, men sådan behøver det ikke være. Hos Biltema kan du få arbejdstøj i høj kvalitet og til skarpe priser. Besøg dit lokale Biltema varehus, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.