Arbejdsjakker med god komfort

I Biltemas store sortiment finder du arbejdsjakker til mænd og kvinder i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Der er ingen grund til at fryse på arbejdet, for hos Biltema.dk kan du købe arbejdsjakker, der opfylder de krav, du har til en varm og slidstærk jakke. Nu slipper du for at bekymre dig om vind og vejr, for vores arbejdsjakker sørger for maksimal beskyttelse mod kulde, når vinteren atter står for døren. I det udsøgte udvalg af arbejdsjakker finder du foret jakker, der både er praktiske, slidstærke, vand-, vind- og smudsafvisende m.v. Derudover finder du smidige arbejdsjakker med god pasform, åndefunktion og bevægelsesevne, ligesom du også finder de gule advarselsjakker, som du kan kombinere med advarselsbukser og være tydelig på lang afstand. Med andre ord de perfekte arbejdsjakker til mænd og kvinder!

Vi har flere Biltema forretninger i landet, så du kan finde den, der er tættest på dig. Find din nærmeste Biltema-forretning og hent dine varer der. Husk, at du kan bestille dine varer online og afhente dem allerede 30 minutter senere. Nemt og bekvemt!

Smidige arbejdsjakker til arbejdsbrug og fysiske aktiviteter

Står du og mangler en god og solid jakke til udendørsarbejde, eller går du meget frem og tilbage mellem arbejdsbilen og arbejdsstedet for at hente værktøj og redskaber? Så er du landet det helt rette sted. Hos Biltema forhandler vi forskellige arbejdsjakker til mænd og kvinder med god pasform i flere forskellige farver og i flere størrelser fra S-XXL. I udvalget finder du den klassiske pilotmodel med moderne funktionalitet, der både fås i farven sort og som advarselsmodel. Pilotmodellen er komfortabel, hvori der er stor bevægelsesfrihed.

Hos Biltema.dk har vi gjort det nemt og enkelt for dig at finde solide, robuste og funktionelle arbejdsjakker til arbejdsbrug. Jakkerne du finder her på siden, er en klasse for sig selv. Vi har samlet de bedste modeller, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Disse arbejdsjakker er af gode grunde populære. Vi garanterer dig, at du kan finde netop den jakke, der passer præcis til dine behov.

Hos Biltema.dk skal du ikke lede forgæves efter en arbejdsjakke. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg. Vi er kompetente og kan besvare ethvert spørgsmål, du end måtte have. Vores medarbejdere er altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvadenten du ringer via telefon eller har et spørgsmål, mens du er på handlen i butikken. Vi har landsdækkende service, så det er muligt for dig at bytte og eller returnere dine varer i alle vores forretninger.

Hele familiens varehus

Biltema er hele familiens varehus, og du finder noget for alle mand. Uanset om du mangler arbejdsjakker til dig selv til hverdag, noget udstyr til bilen, båden eller cyklen eller en ny trampolin til ungerne, så kan du finde det i Biltema. Kom ud i din nærmeste Biltema-forretning. Vi har flere forretninger i Danmark, så der er en i nærheden af dig, hvor du kan købe diverse varer til dine gør-det-selv-projekter eller når du står, og skal bruge værktøj eller fritidsprodukter, hvor kvaliteten er god til prisen. Vi er bedst til prisen, så hvorfor ikke bare handle i Biltema først som sidst? Husk, at vi har køb og hent drive in i alle vores forretninger, så du nemt og bekvemt kan bestille dine varer online hjemmefra og hente dem i varehuset 30 minutter senere.

Vi glæder os til at se dig!

6 Søgeresultater