Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Seler

Mangler du et par seler til at holder bukserne oppe, er Biltema leveringsdygtig. Hos os finder du solide seler med kraftige metalspænder til alle bukser. Selerne er i diskret sort og passer til det meste arbejdstøj.

Til visse typer jobs er det mere behageligt med seler end med et bælte, der kan komme i vejen. Det er især hvis du skal bukke dig meget eller sidder på hug eller knæ. Her kan det være rart at sikre sig at bukserne bliver, hvor de skal være uden et bælte, der klemmer. Er pondussen for stor til at bælter rigtigt fungerer, er selerne også en pålidelig bukseholder.

 

Seler til bukser

Vores bukseseler har en behagelig pasform med kryds i ryggen, så selerne ikke glider af, men bliver på plads uanset hvilken type arbejde, du skal udføre. De har solide metalspænder, der ikke glider af og holder bukserne oppe. Passer til alle buksetyper og kræver ikke knapper. Selerne er justérbare, så de passer til forskellige buksemodeller og kropstyper.

 

Seleguide

Seler er et klædningsstykke med en lang historie bag sig, og har rige traditioner både som praktisk arbejdsbeklædning og som en del af pænt tøj. De fine seler har traditionelt altid været udsmykket - med broderier, flotte farver eller læderdetaljer og knapper.
Arbejdsseler har traditionelt været mere diskrete og praktiske med solid udformning og funktion som deres vigtigste formål. Hos Biltema er det også holdbarhed og brugbarhed, vi lægger vægt på.
Selvom arbejdsselerne mest er til praktisk brug, giver de stadig lidt mere karaktér og personlighed. Ifølge modepolitiet må du ikke bruge seler og bælte samtidig, men dem har vi altså ikke ansat ude hos Biltema. Nogle gange er det altså bare mest praktisk med et arbejdsbælte og seler - og det må du i hvert fald gerne.