Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

T-shirts

Her finder du vores store udvalg af smarte og praktiske t-shirts i mange forskellige varianter. De fungerer fantastisk som en praktisk og let arbejdstrøje. T-shirten passer til mange erhverv, da de er klassiske, praktiske og behagelige at have på. Se vores udvalg her.

T-shirten er den perfekte arbejdstrøje

T-shirts er en af de få typer af tøj, der kan bruges til mange forskellige formål. Den er både smart og behagelig at have på, derfor er den perfekt som arbejdstøj. Den er desuden også praktisk og nem at vaske, hvilket er et kæmpe plus ved arbejdstøj, der nemt kan blive beskidt. T-shirten passer til mange forskellige erhverv og arbejde, blandt andet montage, lager, logistik og service. I disse erhverv kræver det pæne og praktiske trøjer, hvor du har god bevægelse og komfort. Du kan nemt tage en collegetrøje eller jakke over t-shirten på køligere dage.

Vi har flere modeller, farver og størrelser at vælge imellem, så du kan finde den der passer til dig. De kan være designet på mange forskellige måder, herunder med v-neck, rund hals, slim-fit eller løstsiddende. Til fælles for alle t-shirts er at:

  • Giver dig bevægelsesfrihed
  • Nemme at vaske
  • Smart og klassisk arbejdstøj
  • Behagelige at have på

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde den helt rigtige trøje, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Se vores store udvalg her, og find den der passer til dig. Hos Biltema finder du altid kvalitet til lave priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.