Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kedeldragter: beskyttelse til arbejdet

Kedeldragter er smarte at have til at beskytte dig mod snavs og skidt på arbejdet. De har nemlig til formål at beskytte dig, din hud og dit tøj. Desuden er de super praktiske, hvis dit arbejde er fysisk krævende, f.eks. i håndværks- eller produktionsindustrien. Her på siden finder du vores udvalg af kedeldragter.

Du kan bruge en kedeldragt til forskellige formål. Det er derfor vigtigt at kende det præcise formål, så du kan finde den, som passer bedst til netop det. Vores udvalg er simpelt, men yderst praktisk. Simple farver som passer til alt og ikke skiller sig ud på arbejdspladsen. Desuden er der plads til at du kan have andet sikkerhedsudstyr på indenunder dragten, f.eks. knæbeskyttere. Du finder vores knæbeskyttere her.
https://www.biltema.dk/byggeri/arbejdstoj/knabeskyttere/

 

Brug og materiale

Hver enkelte af vores kedeldragter passer til noget forskelligt. Du kan bl.a. finde engangsdragter. De er brugbare, hvis du enten skal male eller arbejde i et støvet område. Desuden fungerer én af varianterne også som beskytter mod radioaktiv kontaminering.

Hvis du skal bruge en kedeldragt til dit arbejde, anbefaler vi én med masser af opbevaring. Det kunne f.eks. være i form af lommer i små og store størrelser. På den måde er du helgarderet med plads til diverse arbejdsværktøjer og andre praktiske ting. Skal du derimod bruge en kedeldragt til den hårde vintertid, så kan vi også hjælpe dig med det. Du får en vaskeanbefaling med til alle vores dragter. Således kan du nemt se hvordan du skal vaske kedeldragten, så den holder længst muligt.

Hos Biltema bestræber vi os altid på at give dig en god oplevelse samt imødekomme dine behov. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen kontakte os. Ellers står vi klar i dit nærmeste varehus, hvor vores kompetente medarbejdere ser frem til at hjælpe og vejlede dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.