Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdsbukser

Et par arbejdsbukser er næsten uundværlige. Hvad enten du skal i haven, lægge nye fliser, bygge nyt eller reparere bil. Ikke mindst på grund af det slidstærke materiale og den høje bærekomfort. I modsætning til almindelige jeans, som ofte sidder stramt om livet og ikke giver sig ret meget, giver arbejdsbukser dig maksimal bevægelsesfrihed. Det er vigtigt for at kunne koncentrere sig om sit arbejde.

 

Hos Biltema har vi arbejdsbukser til alle formål. Find hele vores sortiment her på siden og klik ind på det enkelte produkt for at læse mere om materiale, anvendelsesmuligheder mm..

 

Arbejdsbukser er mere end bare bukser

Hvis du først har haft et par arbejdsbukser på i haven, værkstedet eller på byggepladsen, er sandsynligheden for, at du næste gang trækker i jeans, meget lille. Moderne arbejdsbukser er nemlig mere end bare slidstærke bukser med høj komfort.

Arbejdsbukser beskytter dine knæ mod hårde underlag, når du eksempelvis luger ukrudt, lægger fliser, udfører installationer eller kravler rundt på et betongulv hele dagen. Flere af vores modeller har indsyede lommer på knæene med plads til knæbeskyttere, så du undgår at pådrage dig en knæskade under arbejdet.

Derudover har arbejdsbukser i modsætning til almindelige jeans mange nyttige lommer og stropper til værktøj, telefon, blyant og lignende. Så har du det, du skal bruge, ved hånden og slipper for at løbe mere end højst nødvendigt.

Sidst, men ikke mindst, er vores arbejdsbukser lavet i behagelige og slidstærke materialer, som tørrer hurtigt og holder dig varm selv i koldt og fugtigt vejr.

 

Find den model, der passer til dit formål

Inden du går ud og investerer i et par nye arbejdsbukser, bør du overveje, hvad du skal bruge dem til. Er du for eksempel murer, er det en god idé at vælge et par bukser med polstring på knæene eller indsyede lommer til knæbeskyttere, så arbejdet ikke går for hårdt ud over dine knæ. Generelt bør du være opmærksom på, om de partier, som udsættes for stor belastning, er forstærket tilstrækkeligt.

Tømrer foretrækker derimod ofte et par arbejdsbukser med mange lommer og plads til tommestok, blyant, telefon og lignende. Skal du hovedsageligt bruge bukserne i din fritid, for eksempel i haven eller i sommerhuset, sætter du måske pris på færre og mere diskrete lommer på buksebenet samt høj bærekomfort.

Hos Biltema har vi det hele. Find hele vores sortiment her på siden.