Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Knæbeskyttere: til det praktiske arbejde

I nogle jobs kan det gode udstyr være afgørende for din trivsel. Skal du f.eks. ned og kravle eller sidde på knæ i mange timer, så har du nok behov for knæbeskyttere. Hvis du vil passe godt på din krop og undgå skader, er du kommet til det rette sted. Hos Biltema finder nemlig du et simpelt, men fremragende udvalg.

Du finder bl.a. slidstærke knæbeskyttere, som passer godt til de lange dage og fysisk hårdere opgaver. På den måde er du sikret bedre bevægelighed. Uanset om du skal kravle rundt på betongulve eller fjerne ukrudt i haven, har Biltema en variant som passer til dig.

 

Brug og materiale

Du kan bruge knæbeskyttere til lidt af hvert. Samtidig skal du huske at finde nogle i det materiale, som passer til din arbejdsopgave. Nedenunder kan du læse om de forskellige arbejdsopgaver, du kan bruge knæbeskyttere til, samt hvilke materialer vores knæbeskyttere er produceret af.

 

Materiale

Vores forskellige varianter af knæbeskyttere er produceret af forskellige materialer. Det betyder bla. at, du skal være opmærksom på om de tåler hånd- eller maskinvask. Materialevalg og vaskeanbefalinger kan du finde på instrukserne til de forskellige beskyttere.
Desuden kan du finde varianter, som er ekstra slidstærke. Det er det optimale valg til dig, som skal bruge dem en hel arbejdsdag. Alle vores knæbeskyttere kan bruges både inden under og udenpå dine bukser.

 

Brug

Du kan sagtens bruge knæbeskyttere til andet end arbejdsrelaterede opgaver, hvis du dyrker sport, f.eks. cykler eller skater. Generelt er det en god idé at passe på dig selv, uanset om du arbejder eller dyrker sport. Hvis du dyrker en sportsgren, hvor du kan komme til skade, så er knæbeskyttere nok ikke en dårlig idé. Hvis du er interesseret i mere sikkerhedsgrej, kan du bl.a. se vores hjelme her.

https://www.biltema.dk/fritid/cykler/cykeltilbehor/cykelhjelme/

Kom ned i dit nærmeste varehus og se vores udvalg. Vores kompetente medarbejdere står altid klar med kyndig hjælp og vejledning.