Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdshandsker til alt slags arbejde

Hos Biltema finder du et stort udvalg af arbejdshandsker til alle typer arbejde i høj kvalitet til lave priser.

Når du skal vælge handsker, er det ikke ligegyldigt, hvilket arbejde, du skal bruge dem til. Det er faktisk afgørende for udførelsen af arbejdet, at du har de rigtige handsker. Der er nemlig stor forskel på handsker - nogle egner sig til præcisionsarbejde, mens andre egner sig til det lidt grovere arbejde.

Arbejdshandsker til anlægsarbejde

Når du skal udføre byggeri og anlægsarbejde samt landbrugs- og havearbejde, er det vigtigt at beskytte dine hænder korrekt. Under denne kategori finder du arbejdshandsker til anlægsarbejde, som beskytter mod fysiske og mekaniske påvirkninger.

Biltema har arbejdshandsker til anlægsarbejde i forskellige materialer. Du kan vælge mellem handsker af polyester med en belægning af latexskum, som giver et godt greb og har en høj slidstyrke eller en handske med en overside af spandex og en undersiden af læder, som er velegnet til både grovere opgaver og præcisionsarbejde udført i tørre miljøer.

Havehandsker

Hvis haven trænger til en kærlig hånd eller du nyder at finpudse haven, kan det være god idé at beskytte hænderne mod ridser, skrammer og skidt. I vores sortiment finder du havehandsker i mange farver, former og materialer. Vi har f.eks. handsker af bomuld/polyester med nopper, som giver et ekstra godt greb eller smidige og fleksible handsker af elastisk spandex med læder eller PU på indersiden, som egner sig til det lidt grovere arbejde. Hvis børnene skal med i haven, så finder du hos Biltema også havehandsker i flotte farver til børn.

Kemibeskyttelseshandsker

Hvis du arbejder med kemikalier, så er det yderst vigtigt at beskytte hænderne, så de ikke tager skade. Biltema har beskyttelseshandsker af forskellige materialer til forskellige formål. Vores latex/neopren handske beskytter mod en række syrer, baser samt alkoholer og egner sig derfor godt til industri- og laboratoriearbejde. Vores kemibeskyttelseshandsker af nitril beskytter især mod opløsningsmidler, olier og fedt. Disse egner sig godt til grafisk og kemisk arbejde samt til arbejde i fødevareindustrien.

Montagehandsker

 Hvilke handsker skal du så vælge, når du udfører montagearbejde? Vi har montagehandsker i alverdens materialer, herunder nylon, spandex, polyester, nitril, PU m.m. Hvis du har brug for en montagehandske, der egner sig til præcisionsarbejde, bør du kigge efter en smidig, tynd og elastisk handske af nylon/spandex og nitril/PU. Du finder også grovere handsker med snitbeskyttelse, som beskytter mod fysisk og mekanisk påvirkning.

Servicehandsker

 Hvis du udfører tømrerarbejde, mekanikerarbejde eller andet servicearbejde, udsættes hænderne for alverdens materialer og farer. Derfor er det en nødvendighed at bruge handsker i disse fag. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilke handsker du vælger, da de forskellige materialer beskytter mod forskellige ting.

Til allround brug kan det være en god idé at vælge de klassiske servicehandsker af en blanding af svinespaltlæder, polyester og bomuld. Til butiks- og lagerarbejde kan det være en fordel at vælge elastiske handsker med gummidupper, da disse skåner huden og giver et godt grep ved udpakning og sortering. Udfører du mekanikerarbejde bør du vælge en elastisk handske af spandex, som har en slidstærk gribeflade af syntetisk læder.

Vinterhandsker

Når du arbejder udendørs om vinteren, er det vigtigt at bruge handsker, da lave temperaturer sænker funktionsdygtigheden i hænderne og ydermere risikerer du at få kuldeskader, hvis dine hænder udsættes for frost i længere tid. 

Hvis du arbejder meget i mørke, hvilket mange jo gør om vinteren, kan det være en fordel at vælge et par vinterhandsker af refleksmateriale, så du er mere synlig. Vi har også et udvalg af arbejdshandsker til touchskærm, så du ikke behøver at tage handskerne af for at bruge en touchskærm, når det er koldt. Derudover har vi forskellige arbejdshandsker med ekstra lag og for, som beskytter mod kulden samt handsker, der er dyppet ¾ i latex for at beskytte over håndflade og knoer.

Nitrilhandsker og vinylhandsker

Hvis du arbejder med fugtige og snavsede omgivelser, kan det være en god idé at bære handsker for at opretholde en god hygiejne. Hos Biltema finder forskellige typer engangshandsker, som passer til forskellige behov. Vi har f.eks. lange nitrilhandsker, som giver et godt greb og en god fingerspidsfølelse. Derudover har vi vinylhandsker både med og uden pudder, som egner sig godt til fødevarehåndtering.