Havehandsker

Vi har et stort udvalg af havehandsker i flere forskellige smarte designs og farver. Når du er i haven er det helt uundværligt for dig at have handsker på. Med et par gode havehandsker beskytter du dine hænder, når du er i haven. Du finder dem her på siden. Hos Biltema er du altid sikret god kvalitet til lave priser.

Tre fordele ved havehandsker

Der er mange fordele ved at bruge havehandsker, når du udfører havearbejde. Det kan være alt fra gravearbejde og luge ukrudt til beskæring af en rosenbusk. Havehandsker giver det et bedre greb og har en stor funktionsdygtighed, derfor går du ikke på kompromis med bevægelse.

Kort og godt hjælper havehandsker dig med:

  • Beskyttelse af dine hænder
  • Stor funktionsdygtighed
  • Et bedre håndgreb

 

Sådan vælger du de rigtige havehandsker

Som det første skal du finde den rigtige størrelse til dine hænder. Det er forskelligt fra mærke til mærke om de angiver størrelserne i small - extra large eller om de angiver det ud fra et nummer. Derudover skal vælge om du vil have tynde eller tykke handsker. De tynde og tætsiddende handsker gør at du har føling med arbejdet. De tykke giver dig stadig stor funktionsdygtighed, men også bedre beskyttelse, som er en god ide hvis du eksempelvis skal arbejde med buske og planter med thorne.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige havehandsker, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Hos Biltema ønsker vi dig god arbejdslyst. Find dine havehandsker her, så er du klar til havearbejde.

4 Søgeresultater