Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdshandsker til anlæg

I Biltemas store sortiment af arbejdstøj finder du arbejdshandsker til alle typer arbejde i høj kvalitet til lave priser. Vi garanterer dig for, at du her kan finde smidige og fleksible arbejdshandsker med slidstærke gribeflader, der gør dit arbejde lettere.

Det er vigtigt, at du passer på dine hænder og fingre - uanset om du skal beskære rosenbuske, klippe hæk eller save brænde. Med et par gode arbejdshandsker gør du arbejdet nemmere og smertefrit for fingre og hænder. Her finder du arbejdshandsker der er velegnet til alt fra grove opgaver til præcisionsarbejde inden for byggeri, anlægsarbejde, landbrugs- og havearbejde. Handskerne beskytter samtidig mod fysiske og mekaniske påvirkninger.

Vælg netop den type arbejdshandske, der passer nøjagtigt til dit behov og dit havearbejde her på siden. Eller køb et par arbejdshandsker til anlæg allerede i dag. Du kan også besøge en af vores mange fysiske butikker, hvor vi står klar med kompetent rådgivning, vejledning og professionel ekspertise.

 

Køb arbejdshandsker til anlæg hos Biltema.dk

Er dine arbejdshandsker slidte eller beskadigede, så de ikke længere beskytter dine hænder og fingre, bør du kassere dem og købe et par nye. I Biltemas sortiment finder du slidstærke arbejdshandsker til skarpe priser, der kan anvendes til alle typer opgaver. Her går du hverken på kompromis med fleksibiliteten eller sikkerheden. Se varer for specifikationer og læs om CE-mærkningen af produktet, der sikrer dig, at produktet opfylder direktivets krav vedrørende sikkerhed, komfort og effektivitet.

De arbejdshandsker du finder her i Biltemas sortiment, er testet iht. gældende standarder. Arbejdshandskerne må ikke:

  • Komme i kontakt med ild.
  • Benyttes i situationer med risici for indtrækning i bevægelige maskindele.

Du har her mulighed for at vælge mellem handsker af polyester med en belægning af latexskum, hvilket giver et godt greb og har en høj slidstyrke. Vi har også handsker med en overside af spandex og inderside af læder, der er velegnet til både grovere opgaver og præcisionsarbejde i tørre miljøer.