Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Servicehandsker og arbejdshandsker

Hænderne er et af de mest udsatte steder ved mange forskellige slags arbejde, og derfor er servicehandsker er must - uanset om du er mekaniker, arbejder i et køkken eller mangler et par handsker til havearbejde. Hos Biltema kan du finde et stort udvalg af godkendte servicehandsker til skarpe priser. Uanset om du er på udkig efter servicehandsker i læder, bomuld, lycra eller polyester, kan du finde det her på siden.

Godkendte servicehandsker

For at servicehandsker kan bruges i arbejdsøjemed er det vigtigt, at de lever op til de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Under hver enkelt produkt kan du se, hvilke godkendelser handskerne har, og hvad de skal anvendes til. Det sikrer dig en høj kvalitet, og det giver en tryghed at vide, at handskerne beskytter hænderne under arbejdet.

 

Servicehandsker til havearbejde

Udover godkendte servicehandsker kan du også finde tynde bomuldshandsker og strikkede handsker. Bomuldshandskerne er lette at have på og har en høj åndbarhed, hvorfor mange bruger dem under plastikhandsker for øget komfort. De strikkede handsker egner sig perfekt til havearbejde og andet forefaldende arbejde, hvor de beskytter hænderne. Med gummidupper i håndfladen har handskerne et sikkert greb og gør arbejdet nemmere at udføre.

 

Arbejdshandsker

Mange erhverv bruger arbejdshandsker af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan både være for at beskytte mod små skader såsom rifter og sår, men det kan også være for at beskytte huden mod eksempelvis maling eller olie. Mekanikere og malere er nogle af de erhverv, hvor de ansatte bruger meget af tiden med handsker på. Det er især vigtigt, at handskerne har en god komfort og pasform, hvis du skal have dem på mange timer hver dag. Hos Biltema er vores arbejdshandsker er smidige og komfortable - og de er behagelige at have på en lang arbejdsdag.

Alle vores godkendte servicehandsker har de nødvendige mærkninger og er blevet testet for at sikre den høje kvalitet og sikkerhed. Det er vigtigt at opbevare handskerne ved normal temperatur og luftfugtighed, og handskerne skal opbevares et tørt, ventileret og rent sted. Det sikrer den længst mulige levetid, og at den høje kvalitet bibeholdes.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.