Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vinterhandsker

Vi har et stort udvalg af vinterhandsker i flere forskellige smarte modeller og størrelser. Vores handsker er af god kvalitet, funktionelle og behagelige at have på. De giver et godt greb ved arbejde inden for bygge/anlæg, have og vedligeholdelse. Derudover beskytter de mod fysisk og mekanisk påvirkning samt mod kulde. Du finder dem her på siden.

Vinterhandsker til mange forskellige formål

Et par gode vinterhandsker til dit gør-det-selv projekt om vinteren er et must. Så du både er sikker på ikke at komme til skade eller fryse dine hænder om vinteren. Vores udvalg af handsker kan bruges til mange formål, herunder male, mure, skovle sne, hugge brænde eller ved brug af maskiner. Fælles for alle handskerne er at de giver dine hænder optimal beskyttelse og holder dig varm, så du undgår skader på hænderne.

Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser, da det er vigtigt at handskerne sidder godt til på hånden, så du får god bevægelighed og følelse til at arbejde præcist. Hvis de er for store kan du risikere at de kan komme i klemme og at der hurtigt kan komme fugt og skidt ind i handsken.

 

Vinterhandsker med fokus på sikkerhed

Skal du arbejde med maskiner eller en kædesav? Så er det en god ide at bruge vores vinterhandsker, når du arbejder med maskiner for at beskytte dine hænder mod skader. De er produceret til at beskytter mod fysiske og mekaniske påvirkninger. Beskyttelsesniveauerne gælder for håndfladen på en ny, ikke vasket og ikke ændret handske.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige vinterhandsker, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Et par gode vinterhandsker til arbejde er uundværlige om vinteren, når der skal arbejdes. Find dine vinterhandsker her til lave priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.