Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Nitrilhandsker

Hos Biltema finder du vores sortiment af nitrilhandsker. Der er ideelle til alle former for husholdning og rengøring, hvor det kræver du beskytter dine hænder. De er lavet af kraftigt og elastisk nitrilgummi med struktureret overflade, hvilket giver en modstandsdygtig handske med godt greb og fremragende fingerspidsfølelse. Du finder dem på denne side. Hos Biltema er du altid sikret god kvalitet til lave priser.

Nitrilhandsker - en god beskyttelse og allergivenlige

Det er en god ide at beskytte dine hænder, hvis du er i kontakt med mange forskellige stoffer og vand, da dette kan irritere dine huden på dine hænder. Vi har ekstra lange nitrilhandsker til præcisionsarbejde i snavsede og fugtige omgivelser. De har en god tykkelse, som sikrer den nødvendige beskyttelse, så du er sikre mod kemikalier, rengøringsmidler, mikroorganismer, olie osv. Handskens materiale gør at de er bløde og behagelige at have på. Derudover er dette produkt fri for latex, derfor er de et rigtig godt alternativ til latexhandskerne. Efter brug af vores nitrilhandsker anbefaler vi at du vasker dine hænder, da hændernes bakterieflora nemt udvikler sig under handsken.

 

7 fordele ved nitrilhandsker

Nitrilhandsker kan bruge til mange ting, og er nye på markedet. De kendes også under betegnelsen medicinske handsker, så dine hænder er godt beskyttet når du bruger dem. Der er mange gode grunde til at vælge nitrilhandsker. Her har vi fundet nogle af dem:

  • Fri for latex
  • God og lang holdbarhed
  • Høj punkteringsmodstand
  • Behagelig pasform
  • Kan bruges i længere perioder
  • Velegnet til at arbejde med risiko for smitsomme stoffer

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige nitrilhandsker, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Hos Biltema ønsker vi dig god arbejdslyst. Find dine handsker her, så er du klar til arbejde med rengøring og husholdning.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.