Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vinylhandsker

Hos Biltema finder du et stort udvalg af vinylhandsker, vi har en bred vifte af handsker med og uden pudder i forskellige farver. Vinylhandsker er den billigste løsning til arbejde, hvor det ikke kræver høj holdbarhed og beskyttelse. Derfor er de ideelle til alle former for husholdning/rengøring. En vinylhandske er lavet af det syntetiske materiale PVC og indeholder derfor ikke gummi. Derfor er dette et godt alternativ til, hvis du har latexallergi. En vinylhandske er mere løs i pasformen og mindre elastisk end Nitril og latex. Fordi de har den løse pasform er de behagelige at bruge og nemme at tage på. Du finder dem på denne side. Hos Biltema er du altid sikret god kvalitet til lave priser.

Brug af vinylhandsker

Vinylhandsker er et billigt alternativ til Latex og Nitril handsker, hvis du er allergisk overfor latex og ftalater. Vinylhandskerne beskytter mod vand, sæbe og rengøringsmidler, men vi fraråder at bruge dem til opgaver, der udgør en smitterisiko, da denne type handske kun i ringe grad beskytter mod mikroorganismer. De er velegnet til rengøring og håndtering af ikke-fedtholdig madvare, f.eks. frugt & grønt m.m. De har en god tykkelse, som sikrer den nødvendige beskyttelse, men de giver dig ikke den samme grad af beskyttelse mod brud som latex-, nitril- og neopren handsker. Vinylhandskerne er usterile, har antistatiske egenskaber og fås med pulver, som gør dem lettere at tage dem på. Efter brug af vores vinylhandsker anbefaler vi at du vasker dine hænder, da hændernes bakterieflora nemt udvikler sig under handsken.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige vinylhandsker, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.