Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Montagehandsker

Find dine montagehandsker hos Biltema - høj kvalitet til en god pris.
Smidige, tynde og elastiske handsker, der sidder godt på hænderne til præcisionsarbejde. En ru overflade giver godt greb på grund af den nitrildækkede inderside. Belægning med nitril giver større friktion, så dit greb bliver mere sikkert. Vælg mellem handsker med og uden dupper. Du finder også tykkere handsker med PU-belægning for et godt greb.

Tynde montagehandsker

Tynde montagehandsker er mere behagelige i varme og ved længere tids brug. Du kan også udføre arbejde med stor præcision med de tynde montagehandsker og bliver ikke generet af et tykt lag stof, der hele tiden er i vejen. Slidstærke specialfibre beskytter hånd og hud mod slid og arbejdsskader og en gribeflade med høj friktion giver dig et et godt greb på værktøj og materialer. De tynde handsker kan også klare fugt, hvis du sveder på varme dage eller arbejder i fugtig miljøer eller regnvejr.

 

CE-mærkede handsker

Alle vores handsker er CE-testede, så du let kan vælge den handske, der lever op til dine krav. Se beskrivelsen af den enkelte vare for opfyldning af EN-krav til slidstyrke, snitbestandighed, rivestyrke og punkteringsmodstand. Tjek hvilke krav, arbejdsopgaven stiller er til handsker og andet beskyttelsesudstyr, så du vælger de rigtige handsker til opgaven.

 

Guide til montagehandsker

Der findes ikke én handske, der er god til det hele. Forskellige handsker udfylder forskellige funktioner, og det er vigtigt at vælge den rigtige type, så du kan udføre dit arbejde sikkert og med et godt resultat. De fleste har brug for mindst to og gerne tre par handsker: et par tynde, der kan bruges all-round til montagearbejde med behov for fingerføling og finmotorik, et par kraftige til grovere arbejde uden behov for finmotorik, hvor hænderne skal beskyttes og et par varmere handske med foring til kolde dage.

  • Tynde handsker skal sidde helt tæt til huden og være elastisk, så du har fuld bevægelighed.
  • Husk at handsken også skal beskytte godt op af håndleddet med et langt skaft.
  • Handsken bør passe, så du kan skifte bits og bruge alt dit værktøj uden at skulle have handskerne af.
  • Hanskerne skal lade huden ånde, så sved kan dampe af på varme dage.
  • De varmere vinterhandsker skal ikke være så tykke, at du ikke kan bruge dem med værktøj.
  • Brug tynde handsker til finere arbejde som opsætning af gipsplader o.l., mens grovere arbejde kræver mere solide handsker.