Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kemibeskyttelseshandsker til alt erhverv

I Biltemas brede sortiment finder du kemibeskyttelseshandsker i høj kvalitet, der beskytter dine hænder mod kemiske risici, mikroorganismer og mekaniske risici. Vælg netop den type kemibeskyttelseshandske, der passer bedst til dit behov og den arbejdsopgave, du står overfor. Når du skal vælge handsker, er det vigtigt at overveje, hvilken arbejdsopgave du skal anvende dem til. Det er afgørende for udførelsen af arbejdet, at du har de rette handsker, der kan beskytte dine hænder fuldkomment og optimalt. Her finder du CE-mærkede kemibeskyttelseshandsker, hvilket sikrer dig, at produktet opfylder alle krav til beskyttelse, komfort og effektivitet.

Køb kemibeskyttelseshandsker i høj kvalitet til lave priser her

Når du arbejder med kemikalier, er det essentielt at beskytte dine hænder, så du ikke pådrager dig skader på huden. Biltema har kemibeskyttelseshandsker af forskellige materialer til forskellige formål og arbejdsopgaver. Vores latex/neopren handske beskytter mod en række syrer, baser samt en del alkoholer og egner sig derfor godt til industri- og laboratoriearbejde. Vores kemibeskyttelseshandsker af nitril beskytter særligt mod opløsningsmidler, olier og fedt. Disse egner sig til grafisk og kemisk arbejde samt til arbejde i fødevareindustrien.

Opnå den optimale sikkerhed ved anvendelse af kemibeskyttelseshandsker, der beskytter dig mod fysiske- og mekaniske påvirkninger samt kemikalier og mikroorganismer.
De kemibeskyttelseshandsker du finder her på siden, er testet iht. gældende standarder. Arbejdshandskerne må ikke:
Komme i kontakt med ild.
Benyttes i situationer med risici for indtrækning i bevægelige maskindele.

Vælg den type kemibeskyttelseshandske, der passer præcis til dit behov og arbejdsopgaver her på siden og køb et par af vores kemibeskyttelseshandsker i høj kvalitet allerede i dag. Du kan også besøge en af vores mange fysiske butikker, hvor vi står klar med kompetent rådgivning, vejledning og professionel ekspertise.