Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Allroundbukser

Er du træt af at skifte bukser flere gange i løbet af en dag? Mangler du et par behagelige fritidsbukser, du både kan bruge inde og ude, til afslapning og udendørsaktiviteter? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af behagelige og slidstærke allroundbukser, som du kan trække i, uanset om du skal slappe af med en god bog i lænestolen, arbejde i haven, ud at gå eller i gang med det næste byggeprojekt.

Allroundbukser til arbejde og fritid

De fleste af os har et par behagelige fritidsbukser, vi ofte trækker i efter en lang arbejdsdag, og når vi holder fri, men ikke kunne drømme om at tage på ud i offentligheden. Så hellere skifte én gang til. På samme måde har du måske et par havebukser, et par vandrebukser og et par bukser, du bruger til jagt.

Det giver i og for sig god mening at have forskellige bukser til forskellige formål. Men det er også rart at have et par bukser, du kan trække i og bruge til det hele. Ikke alene slipper du for at skifte flere gange i løbet af en dag, du skal også kun huske at pakke halvt så meget, næste gang du skal i sommerhus eller på weekendtur.

Biltemas allroundbukser er, som navnet afslører, et par bukser, du kan bruge til det meste. De er behagelige at have på og fremstillet i et slidstærkt materiale, så du både kan bruge dem privat og i arbejdsmæssige sammenhænge, til afslapning og arbejde.

Alligevel bør du overveje, hvad du hovedsageligt skal bruge dem til. Arbejder du for eksempel som håndværker eller bruger en stor del af din fritid på forskellige byggeprojekter, kan det være en fordel at vælge en model med praktiske lommer og stropper til telefon, blyant og værktøj. Endnu vigtigere bør du være opmærksom på, om bukserne har ekstra polstring på knæene eller indsyede lommer til knæbeskyttere, så arbejdet ikke går for hårdt ud over dine knæ.

Mangler du derimod et par allroundbukser, som du kan bruge både i haven og på vandre- og jagtture, sætter du måske mere måske pris på færre og mere diskrete lommer på buksebenet og høj bevægelsesfrihed.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.