Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trådløse højtalere

Hvis du har forsøgt at lytte til musik direkte fra din telefon uden hovedtelefoner eller højtalere, ved du også, at det ikke ligefrem giver den bedste lyd. Med en Bluetooth højtaler kan du lytte til musik i høj kvalitet uanset hvor du befinder dig. Når du skal på stranden, på camping, på festival eller bare render rundt i haven, er en Bluetooth højtaler utrolig praktisk, da den ikke er afhængig af strømstik og ikke skal forbindes til din enhed med kabel. Så du slipper altså for at skulle nøjes med musik, der skralder og ikke kan blive højt nok.

Vælg den rigtige Bluetooth højtaler

Når du skal investere i en Bluetooth højtaler, bør du spørge dig selv, hvad du skal bruge den til, så du er sikker på at få fat i den helt rigtige. Du bør bl.a. overveje, hvilket design du bedst kan lide, om den skal være vandtæt, hvor lang batteritid og hvilken lydkvalitet du har brug for.