Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lydkabler

Her finder du Biltemas prisfornuftige kabler til lydoverførsel. Her er både kabler til hjemmeanlægget, og lydudstyr til når du er på farten og hører musik på mobilen.
Vi har kabler på både 3.5 mm og 6,3 mm., spiralledninger og ledningsskjuler. Hos Biltema finder du lydkabler i høj kvalitet til en fornuftig pris. Her er god lyd til en rimelig pris.
Find dit nye lydkabel hos Biltema - hvorfor betale mere?

Se alle vores kabler her.

Lydkabler i 3,5 mm og 6,3 mm

Til de fleste lydsystemer i hjemmet og på farten bruger du 3,5 mm mens 6,3 mm lydkabler bruges af musikeren eller til det større hjemmeanlæg.
Lydkabler i 3,55 mm eller såkaldte minijackstik bruges mellem PC, mobiler, og andre bærebare musik- og lydafspillere. Det er også minijack, der er i de allerfleste hovedtelefoner.
6.3 mm kablet er det ‘almindelige’ jack-kabel og bruges til at tilslutte musikinstrumenter til forstærkere, for eksempel elektriske guitarer og keyboards. De bruges også i enkelte større lydanlæg til hjemmebrug.
Husk at du også skal tjekke om du skal bruge han/han stik, eller han/hun stik for at lyden fungerer i dit anlæg.

 

Ledningsskjuler

Den praktiske ledningsskjuler sikrer dig mod kludder i ledningerne, når du skal have hørebøffer med i tasken. Hvem kender ikke til helt sammenkrøllede ledninger fra hovedtelefonerne, selvom ledningen blev rullet pænt sammen, da den blev puttet ned i tasken? Med en ledningsskjuler er der styr på ledningerne, og du slipper for at have lange ledninger daskende rundt om dig, så du pludselig hænger fast.

 

Spiralledning

Spiralledninger er praktisk, når du ikke vil have ledningerne til at flyde rundt på gulvet, men stadigvæk har brug for lidt længde og fleksibilitet på ledningerne. De er også ekstra praktiske til høretelefoner, så du kan høre musik eller se en kamp på fjernsynet uden at forstyrre resten af familien. Med spiralledningerne slipper du for at blive viklet helt ind i lange ledninger. Samtidig er de fleksible nok til at hovedtelefoner ikke pludselig bliver trukket af, når du rejser eller strækker dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.