Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lyd og teknik

I vores lyd og teknik-afdeling finder du alt til lyd og teknik, når du skal høre musik. Her er også noget, der passer til dine behov. Du finder blandt andet  trådløsehøjttalere med imponerende lydkvalitet og høretelefoner i mange varianter blandt vores store og prisfornuftige lydsortiment. Vi har også radioer, fm-sendere, lydkabler, walkie talkies mer mere i denne kategori.
Se vores store udvalg på siden her.

Trådløse højttalere

Biltema har en række trådløse højttaler til  hverdag og fest med overraskende god lyd til en rigtigt fornuftig pris. Med din smartphone i baglommen har du ikke brug for andet end et par gode højttaler for at sætte gang i festen og få musik med den bedste lyd. De er heldigvis også gode til hyggemusikken til arbejdet. De trådløse højttalere har bluetooth, så det er nemt at koble sig på, også for dine gæster. Vi har også en arbejdshøjttaler, der tåler en sjat mudder og en gang støv og stadig giver god lyd.

 

Hovedtelefoner og in-ear

Skal du derimod lytte uden at forstyrre andre, er et par hovedtelefoner praktiske at have. Vi har både den klassiske model, der sidder uden på ørerne samt in-ear, inklusiv de sporty modeller, så der er lyd til træningen. Du får lyd både med ledning og bluetooth. Tjek også vores hovedtelefoner til børn - så kan de se (næsten) lige så meget tegnefilm, de vil uden at resten af familien er tvunget til at lytte med.

 

Radio og fm-sendere

Radioen er nu stadigvæk praktisk, selvom de fleste har deres eget mobile diskotek indbygget i telefonen. Hos Biltema finder du god lyd i DAb-radioer, clockradioer og arbejdsradio. Vi har også FM-sender, hvis du heller vil høre din egen musik fra telefonen på radioens højttalere.