Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Walkie talkie og arbejdsradioer

Her finder du walkie talkier, solide arbejdsradioer og mere til lyd og kommunikation på arbejdet. Med en walkie talkie er du sikker på at kunne få fat i din makker nemt og hurtigt, mens mobilen kan lægges trygt og sikkert i garderoben. Arbejdsdagen kan blive lang og kedelig uden musik til. Invester i arbejdsglæde med en solid arbejdsradio, der kan sende god musik og gode vibes ud på arbejdspladsen.

Se alt i walkie talkies, radioer og kommunikation på denne side.

Walkie talkie

Walkie talkies er praktiske og nemmere at holde kommunikationen i gang med, hvad enten det er på arbejde på pladsen eller de skal bruges til friluftsliv, hvor der ikke er telefonforbindelse. Walkie talkien er praktisk, når der ikke lige er telefonforbindelse, eller på steder, hvor du ikke har lyst til at tage din mobil med. Måske er det også mere praktiske t undgå distraktioner fra mobilen under arbejde.

Supplér eventuelt med en praktik knaphulsmikrofon, så du slipper for at skulle have walkie talkien op til munden for klar lyd. Knaphulsmikrofonen kan også bruges til flere andre apparater.

 

Arbejdsradio og lommeradio

Skal der musik til arbejdet? Så er den praktiske og solide arbejdsradio et must i bilen. Altid klar til at blive sat i stikket og gøre arbejdsdagen til en fest. Er det ikke muligt at have arbejdsradioen sat til, kan du altid have en lommeradio med til pauserne.
Vi har også almindelige DAB-radioer til arbejdspladser, hvor der ikke er behov for en støvsikret arbejdsradio.

 

Nødradio

En nødradio sikrer at du altid kan høre hvad der sker, uanset hvor du er. Nødradioen kan drives på flere forskellige strømkilder og med mange praktiske funktioner. Du kan også bruge den til opladning af dine egne elektriske apparater via USB-stikket. Perfekt til håndværkeren eller friluftsentusiasten.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.