Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

FM sender og FM transmittere

Find FM-sender til at sammenkoble radio og lyd fra din smartphone. Afspil din favoritmusik fra nærmeste radio med en FM-transmitter. Oplad samtidig din telefon eller benyt dig af bluetooth til at sammenkoble FM-sender og telefon. Så går køreturen, arbejdsdagen og andre pligter som en leg.
Biltema har flere typer FM-sendere i høj kvalitet til en fornuftig pris. Se specifikationer under det enkelte produkt.

Se alle vores FM-sendere på denne side.

FM-sender til radioen

Træt af reklamer og dårlig musik i radioen? Men vil du stadig gerne høre musik til arbejdet eller på den lange biltur? Så er det på tide med en smart FM-transmitter, der sammenkobler telefon og radio. FM-transmitteren afspiller lyd fra din smartphone (eller tablet) og kobles på bilradio eller anden radio ved at radio go sender indstilles på samme frekvens. Så er der god lyd, og du bestemmer helt selv hvad du vil høre. Elsker du podcasts på pendlerturen, udnytter du tiden til at øve sprog, eller skal du bare have de nyeste hits i øregangen - så styrer du det helt selv uden forstyrrelser.

 

FM sender med smarte funktioner

Vælg mellem flere smarte funktioner i din FM-sender. Du kan både få sender med bluetooth, så bagsædepassageren kan koble sig på og være DJ og sender med laderfunktion, hvor du kobler din enhed på via ledning, så den samtidig lades op. Så slipper du også for at telefonen løber tør for strøm, når du gerne vil underholdes.
FM-senderen tilkobles bilens ligtherudtag og kan oplade enheder, der kræver 1 A.

 

FM sender med bluetooth

FM-sender med bluetooth gør det nemt for alle passager i bilen at koble sig på radioen uden at skulle have adgang til ledning. Med radioen højttalere bliver lyden også klar og tydelig på bagsædet, så I allesammen kan rocke med til musikken. Så gælder det bare om at blive enige om hvad der skal spilles.