Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Walkie talkie

Biltemas walkie talkie er kompakt og robust med 8 kanaler og op til 5 kilometers rækkevidde.  Vores walkie talkie har alle de funktioner, du har brug for til sport, fritid, leg og arbejde og er nem at håndtere. Se under varen for manualer og specificerede funktioner. 
Med Biltemas walkie talkie kan du nemt kommunikere, der hvor mobilen ikke slår til. Få fritidsaktiviteterne til at glide let og øg sikkerheden på arbejde og ved friluftsaktiviteter. Vores walkie talkie holder en solid kvalitet til en fornuftig pris.

Walkie talkie til børn

En walke talkie er alle tiders legetøj til leg i haven til mindre børn. Med nem betjening er den et overskueligt legetøj selv for de små børn i haven og hjemmet. Den fortsætter også med at være sjov for de større børn, der kan lege selv uden for hjemmet. Den kan også blive brugt af de større teenagere med interesse for friluftsliv, rollespil, softgun o.a. Dermed kan walkie talkien have en rigtig lang levetid som legetøj.

De mindre børn bruger gerne walkie talkien til klassisk skurk-og-helt lege, spion, gemmelege, hemmelige hyggesnakke med bedstevennen i nabohuset og meget andet sjovt.
Til de lidt større børn er walkie talkien stadig god til mange lege og hjælper med at holde kontakten når legen spreder sig ud over et større område. En walkie talkie kan også sikre  kontakt til en voksen inden for, hvis man får brug for en hjælpende hånd - og den voksne kan holde lidt i snor i hvad ungerne foretager sig og kalde ind fra leg. 

Arbejder du med børn og unge, kan et eller flere sæt walkie talkier også give mange muligheder for fælles aktiviteter. Det er et effektivt redskab både som spejderleder, sportstræner, lærer og pædagog, og kan bruges til mange aldersklasser.Walkie talkien er oplagt ude i naturen, hvor børnene kan ‘slippes fri’, samtidig med at du kan bevare et vist overblik.

Walkie talkie til familietur

Walkie talkier til hele familien kan også bruges på skovture, skiture og fælles udendørs aktiviteter, hvor børnene gerne må gå udenfor øjenkontakt, men hvor det stadig er rart og tryggest at kunne holde kontakten med hinanden.
Walki talkien kan også bruges i Indkøbscenter, strandture og i parken.

Med de mange brugsområder, kan du lige så godt købe en walkie talkie med fuld funktionalitet og et klassisk design - legetøjswalkie-talkier med tegneseriefigurer vil helt sikkert hurtigere være passé end en klassisk walkie talkie. Skal walkie talkierne bruges af børn, bør de have en solid kvalitet, men heller ikke være alt for dyre i indkøb. Biltemas prispolitik sikrer dig en god kvalitet til en rimelig pris. Husk at instruere børn i korrekt brug af walkie talkierne, og sørg for at de bliver afleveret til en voksen eller at barnet er stort nok til at tage vare på dem og bede om hjælp til batteriskift m.m. når det er nødvendigt. Husk at walkie talkierne skal tørre helt uden batterier, hvis de bliver fugtige.

Walkie talkie til hobby og friluft

Walkie talkien er også praktisk til mange hobbyer og udendørs aktiviteter, især i områder, hvor der er dårlig mobilforbindelse, eller man helst vil undgå bippende og larmende mobiltelefoner.
Med en walkie talkie kan du nemt kommunikere med din jagtmakker på tværs af terrænet, aftale stop og mødesteder med resten af mountainbikeholdet og holde kontakt med din partner, når du er på vandretur, ude i kajak eller kano, på ski, orienteringsløb og meget andet. Med en  walkie talkie  er I også sikret kommunikation, hvis I skulle blive væk fra hinanden et sted, hvor der intet signal er på mobilen.

Walkie talkien er et godt og praktisk allround redskab, der både sikrer at aktiviteten glider nemt og praktisk og samtidig øger sikkerheden.

Walkie talkie på arbejdspladsen

Walkie talkien er også ideelt som kommunikationsredskab på mange arbejdspladser. På arbejdspladser med stort areal som byggepladser, lagerhaller, hoteller og restauranter kan medarbejdere nemt og praktisk kommunikere via walkie talkie. I sikkerhedsbranchen er walkie talkier også meget udbredte til sikker kommunikation. Mange benytter også walkie talkie til større sportsbegivenhder og events hvor kommunikationen skal være sikker og uforstyrret.

Indenfor skov og landbrug kan walkie talkien også sikre kommunikationen, når mobilnettet svigter.

Hvad er en walkie talkie?

Walkie talkier blev udviklet under anden verdenskrig og er blevet forbedret siden da. De er i princippet bærbare tovejs radiomodtagere, der muliggør direkte kommunikation. Walkie talkier kan have varierende rækkevidde og antal kanaler og underkanaler, der kan bruges til kommunikationen. Rækkevidden er bl.a. relateret til walkie talkiens signalstyrke, men vil altid være afhængig af terræn, bygninger og andet, der kan blokere for signalet. Derfor bør du først kigge på dit behov for rækkevidde og antal kanaler, mens andre funktioner bør tilvælges i forhold til dit behov.