Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hovedtelefoner

De fleste af os nyder at lytte til vores yndlingsmusik eller en god lydbog, når vi skal koncentrere os eller når vi er på lange togture. Her er det ofte er smart at have et par hovedtelefoner, så vi ikke forstyrrer alle omkring os. Her på siden finder du Biltemas store udvalg af hovedtelefoner i mange varianter, med eller uden ledning, in-ear eller on-ear og gode støjdæmpende hovedtelefoner.

In-ear hovedtelefoner

In-ear hovedtelefoner er meget udbredt og de fleste af os ejer et par af denne slags. Fordelen ved denne type er, at de er nemme at tage med, da de ikke fylder meget og derfor egner de sig rigtig godt til træning og gåture. De lukker sjældent al lyd ude, hvilket både kan være en fordel og en ulempe. Det er netop smart, når du befinder dig i et trafikeret område, at du ikke er helt isoleret fra dine omgivelser. Samtidig kan det være forstyrrende, hvis du kan høre hvad der foregår i baggrunden, hvis du skal koncentrere dig om noget arbejde.

Hos Biltema finder du mange forskellige typer af in-ear modeller. Du kan vælge mellem handsfree, bluetooth, sport og helt enkle stereohovedtelefoner. Det kan være smart at vælge handsfree, da disse giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skifte mellem musik, pause, stoppe eller svare på opkald. Bluetooth er også praktisk, da du slipper for ledninger, der er i vejen eller vikler sig sammen. Sportshovedtelefoner er grundet de justerbare ørekroge smarte og sidder godt fast, så du ikke taber dem på løbeturen.

On-ear hovedtelefoner

Flere og flere vælger on-ear hovedtelefoner i stedet for eller som supplement til de traditionelle in-ear. Fordelen ved denne type er, at de dækker hele øret og derfor lukker al støj fra omverdenen ude. Derudover foretrækker mange denne type, da de kan være mere komfortable. Det kan nemlig være behageligt, at der ikke sidder noget i øregangen, når du skal have dem på i længere tid. On-ear fylder til gengæld også en del mere ved opbevaring og kan være tungere end in-ear.

Biltema har et stort udvalg af on-ear hovedtelefoner. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og materialer. Jo større ørekopperne er, desto mindre baggrundslyd og mere komfort får du. Vi har både modeller med og uden mikrofon og fjernbetjening samt enkelte udgaver til børn.

Støjreducerende hovedtelefoner

Det kan være en fordel at vælge et par støjreducerende hovedtelefoner, hvis du gerne vil undgå baggrundsstøj. Vælger du en støjreducerende model, slipper du for at skrue for højt op for musikken, da du ikke generes af udefrakommende lyde. Det gør altså både din musik klarere og lettere samt skåner dine øre.

Trådløse hovedtelefoner

I dag er det meget normalt at vælge trådløse hovedtelefoner, som forbindes via bluetooth. Det kan være rart at slippe for ledningen, men især Iphone-brugere er begyndt at foretrække denne løsning, da de nye Iphones ikke har almindelige 3,5 mm stik.
Når du skal vælge en trådløs model, er det en god idé at kigge på batteritiden og overveje, hvor mange timer du bruger dem på en dag. På den måde risikerer du ikke, at de konsekvent løber tør for strøm, mens du bruger dem.

Hos Biltema finder du forskellige typer af bluetooth hovedtelefoner, der passer til forskellige behov. Vi har både in-ear og on-ear samt forskellige pasformer og indstillingsmuligheder.

Tips og Tricks

Når du har købt et nyt headset, skal de faktisk spilles til, før du kan få en helt optimal lyd - ligesom højtalere og instrumenter. Det tager typisk 10-20 timer, før du opnår den helt perfekte lyd. Derfor kan du med fordel lade dem være tilsluttet musik fra din telefon/laptop etc. i et godt stykke tid, inden du faktisk begynder at lytte til musikken.

Udsættelse for alt for kraftige lydniveauer i lang tid kan medføre høreskade eller hørenedsættelse. Hvis du hører musik i længere tid, kan dine øre blive trætte, og du vil få lyst til at skrue yderligere op for musikken. Det vil være en fordel at holde en pause, når du føler trang til at skrue op, så du ikke skader dine øre.

Brug altid hovedtelefoner på ansvarlig vis. At lytte til musik og bære hovedtelefoner nedsætter din evne til at registrere advarende lyde omkring dig. Sørg derfor altid for, at du ikke lukker al lyd ude, når du færdes i trafikerede områder.