Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mobiletui

Beskyt mobilen med et praktisk etui. Mobilen er nærmest en livsnødvendighed, og de fleste forlader ikke hjemmet uden at mobilen kommer med. Den kommer med i lommer, tasker og rygsække og ligger ofte og rasler rundt mellem alt andet, der også skal med - nøgler, pung og alt muligt andet, der kan ridse og beskadige telefonen. Hvem har ikke også tabt sin telefon, mens den var i brug?  Taber du telefonen udenfor på asfalt, fliser eller beton, kan den hurtigt gå i stykker. Ligeså indenfor, hvor mobilen bliver tabt ned ad trapper eller på hårde overflader. Med et etui og beskyttende glas eller film, er din mobil bedre sikret og får en længere levetid.

Se alle vores mobiletuier på denne side.

Praktiske mobiletuier til hverdag

Til hverdagsbrug er det smart med et etui, hvor der plads til både mobil og kreditkort. Tegnebogsetuiet findes i flere modeller, der lukkes med knap eller magnet. Du finder også slimline mobilskaller, der ikke optager meget plads i lommen eller håndtasken. Beskyt fronten med film eller glas for at undgå ridser og sprækker.

 

Mobiletui til bilen

Bruger du mobilen, mens du kører, skal du huske et etui til handsfree-brug. Med praktisk magnet er dashboard-etuiet nemt at sætte fast og tage væk igen, når det ikke er i brug. Du kan også bruge det magnetiske mobiletui til at sætte mobilen fra dig på arbejdspladsen, værkstedet  eller andre steder, hvor den gerne må være indenfor rækkevidde, uden at blive beskadiget.

 

Mobiletui til sport og fritid

Til sport og fritid finder du solide neoprenetuier til mobilen, der beskytter mod støv, vand og slag. Løbeturen klares nemt med musik  i ørerne og mobilen på overarmen med en sportsholder til mobilen. Vi har også vandtætte etuier til mobilen, hvis du skal have den med ud til vandsport såsom kajak eller SUP-bræt. Det vandtætte etui er også praktisk til andre udendørs aktiviteter som jagt, vandreture og friluftsliv, hvor udstyr og rygsække hurtigt bliver våde. Så er du sikker på at mobilen overlever og altid I kan ringe hjem.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.