Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find den rigtige pen til din touchskærm

Er du træt af fedtede fingre på touchskærmen? Det kan være en udfordring at ramme rigtigt med fingrene på de digitale skærme, men med en pen designet til formålet, bliver det lettere at navigere mellem de små detaljer.

Et uundværligt hjælpemiddel i hverdagen

Du har med stor sandsynlighed prøvet at trykke forkert på din tablet mere end én gang, og arbejder du dagligt digitalt, bliver det hurtigt en generende udfordring.

Er du klar til at ramme rigtigt hver gang, du går til tasterne?

Din finger fylder mere end en lille pen, og netop derfor kan det være vanskeligt at ramme de små taster. Heldigvis kan en pen til touchskærm hjælpe, så du nemt og hurtigt kan bevæge dig mellem de digitale knapper.

 

Vær forberedt med en pen til touchskærm

Tablets og andre digitale devices er en uundværlig del af det moderne liv både privat og på arbejdet. Streamer du film fra din tablet, eller læner du dig tilbage og læser nyhedsstrømme efter job? Der er mange muligheder med en touchskærm, som kan findes i næsten alle danske hjem, men også på arbejdspladserne vinder de digitale tilbud ind.

Skal du lave en præsentation for dine kollegaer? En pen til touchskærm sørger for, at du ikke klikker forkert, når præsentationen skal vises frem. På den måde sikrer du at fremstå velforberedt og professionel.

 

Brug pennen på flere digitale enheder

Har du flere digitale enheder, som du dagligt betjener, er en pen til touchskærm et effektivt redskab.

Har du både tablet og mobiltelefon? Pennen kan både bruges til telefoner og på tablets, hvad enten du har iPhone, Samsung, Huawei eller en helt fjerde model.

 

Vælg en pen til dit behov

Der findes et stort udvalg af penne til touchskærm, hvor både trådløse og modeller med stik er populære. Har du mange bolde i luften? Hvis du har svært ved at finde dine ting i en travl hverdag, kan du vælge en pen til touchskærm, som har et lille stik, der kan tilsluttes din enhed. Så er du sikker på, at pennen altid er lige ved hånden, når du skal bruge den.

Designere og tegnere vil derimod have større fornøjelse af en trådløs pen, så bevægelsesfriheden bliver øget, når hånden glider over skærmen.