Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mobiltilbehør

På denne side finder du alt i mobiltilbehør. Her er alt til opladning og synkronisering med powerpacks og diverse ladekabler, tilbehør til at beskytte din mobil og andet praktisk og smart udstyr til mobilen. Hos Biltema er der ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Vi har udstyr, der passer til både til Iphones og Android-systemer, alt sammen i god, solid kvalitet.

Mobiltilbehør til oplading og synkronisering

En mobil uden strøm er ikke meget værd. Med ladekabler, der kan bruges i bilen, til computeren og i et almindeligt strømstik, er du sikker på at have strøm. Bruger du mobilen rigtigt meget uden at have adgang til opladning, er en powerpack løsningen. Vi har også kabler med lightning-stik.
Kablerne kan også bruges til synkronisering af din mobil, så du altid er helt opdateret.

 

Beskyt din mobil med mobiltilbehør

Der er ikke noget mere ærgerligt end en ny mobil med ødelagt skærm. Pas godt på din mobil med skærmbeskyttelse og et etui. Hos Biltema finder du skærmbeskyttelse af glas eller film til skærmen. Så er din mobil sikret mod ridser og brud på skærmen. Vi har også etuier - både etuier med indbyggede kortholder, så du kun skal huske at få én ting med i lommen, slanke mobilskaller, så den ikke fylder mere end nødvendigt og de ekstra solide etuier af neopren, så mobilen kan holde til at komme med på arbejde. Bruger du mobilen til træning, finder du også både vandtætte etuier og praktiske sportsholdere til mobilen.

 

Ekstraudstyr til mobilen

Her finder du alt det ekstra, der er rart at have. En touch screen-pen gør det nemt at ramme de rigtige bogstaver og kan også bruges med handsker på, når det er koldt udenfor.
Bruger du mobilen, når du kører, skal du også huske at have en holder til den sammen med dit hands-free udstyr. Sikkerheden i første række, selvom det er praktisk at bruge mobilen til at finde vej og rart at kunne få overstået diverse samtaler. Eller bare sætte noget god musik på, så turen går lidt hurtigere. Vi har universalholdere og nemme, magnetiske mobilholder til bilen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.