Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mobiloplader til ethvert brug

Vidste du, at du hos Biltema.dk kan finde opladeren til din mobiltelefon eller en anden mobil enhed. Her finder du både opladere til bil, trådløse opladere og USB ladere. Bedst til prisen!

Hos os finder du solide og robuste opladere, der holder længe. Vi har alt indenfor mobiltilbehør og mobilopladere. Find præcis den oplader, du står og mangler hos os.

Mobiloplader - et hav af forskellige slags

Vi byder på mobilopladere i et hav af forskellige slags. Hvad enten du er på udkig efter en trådløs Qi-ladeplade, rejseoplader, 8 x USB ladestation eller lynlader, så kan du med garanti finde det her.

 

Qi-ladeplade - følg trenden

Vil du følge trenden inden for smarte opladere, så skal du købe en trådløs Qi-ladeplade. På den måde kan du oplade din telefon trådløst, hvilket er en utrolig praktisk løsning. Den er både nem og enkel at bruge. Det eneste du skal gøre, er at placere din telefon på opladeren, og så oplades telefonen hurtigt og effektivt. Klar til brug lynhurtigt!

 

Ladestationer - effektiv og billigere løsning

I hjemmet kan der opstå behov for, at flere skal oplade telefoner samtidigt. Vi byder på ladestationer, der giver dig og din familie større fleksibilitet. Så slipper I for at afgøre, hvis tur det er til at bruge opladeren eller kontakten. Derudover er ladestationer også yderst praktiske på arbejdspladser, hvor der ofte er behov for at oplade telefoner samtidigt. På den måde kan man samle alle oplader-behovene et sted.

 

Rejseoplader - oplad overalt i verden

Man skal også have mulighed for at oplade sin telefon, når man er ude at rejse. Derfor er en rejseoplader et optimalt og godt valg, hvor du sikre dig mulighed for opladning, uanset hvor du befinder dig.

 

Biloplader - oplad på farten

En biloplader er en suveræn investering til at oplade på farten, fordi du ikke aktivt bruger din telefon under kørsel. Med en biloplader kan du sørge for, at du altid har strøm på din telefon, når du når frem til destination.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.