Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mobilholdere til ethvert behov

Hos Biltema finder du et stort udvalg af mobilholdere til bilen, til motorcyklen eller til hjemmet. Ikke alle biler er ens, og det er også forskelligt fra person til person, hvor og hvordan man foretrækker at placere sin mobilholder, samt hvilket behov den skal dække. Vi har et stort udvalg af mobilholdere med mange forskellige monterings- og anvendelsesmuligheder.

Tal sikkert i telefon, mens du kører bil

Det er de færreste, der nu om stunder ikke ejer en mobil eller smartphone. Især smartphones er efterhånden blevet til allemandseje, og med de mange funktioner og smarte apps, kan den være svær at undvære, selv når man kører bil. Men det er ikke tilladt at tale i håndholdt mobil, mens du kører bil.

Hvis du gerne vil have muligheden for at tale i telefon, mens du kører bil eller hvis du eksempelvis bruger din smartphone som GPS, skal du bruge en mobilholder. Med en mobilholder kommer du sikkert frem, samtidig med at du kan besvare opkald, lytte til musik eller følge den rigtige rute på GPS’en.

Mange forskellige monteringsmuligheder

Der er mange muligheder for montering af din mobilholder, og det er helt op til dig, hvor og hvordan du foretrækker at montere din mobilholder. Du kan bl.a. vælge imellem mobilholdere med sugekop, til at montering i CD-rummet eller på luftdysen.

Mobilholder med sugekop

Hvis du vil have stor fleksibilitet, kan du eksempelvis vælge en mobilholder med sugekop, som du kan montere stort set alle steder i din bil. Det kan eksempelvis være i bilens forrude eller på instrumentpanelet.

Fordelen ved at placere din smartphone i en mobilholder i forruden, er, at du ikke behøver at flytte blikket særligt langt, når du eksempelvis skal holde øje med GPS’en, samtidig med at du skal holde øje med vejen.

Når du vælger en mobilholder med sugekop får du altså en mobilholder, som du kan placere i den højde, der passer dig bedst og som du finder mest behagelig.

Mobilholder til CD-rummet

Det er ikke mange, der hører CDer længere, men de fleste biler er alligevel udstyret med et CD-rum. Hvis du alligevel ikke bruger dit CD-rum til CDer, kan du med fordel få en mobilholder, som du kan montere i CD-rummet. Og med en mobilholder, kan du jo passende bruge din mobil som musikafspiller, mens du kører bil.

Mobilholder til luftdysen

Derudover finder du også mobilholdere, som du kan fastgøre i luftdysen. De er praktiske og nemme at på- og afmontere, hvis du eksempelvis ikke ønsker at have din mobilholder monteret i bilen hele tiden, eller hvis du bare gerne vil have en mobilholder, som ikke fylder så meget.

Universalholdere til smartphones og tablets

Vi har et stort udvalg af de såkaldte universalholdere, som kan tilpasses, så de kan bruges til de enhver type smartphone. Det er smart, hvis du deler bil med andre, som ikke har samme slags smartphone som dig. Derudover kan nogle af universalholderne tilmed også bruges som kopholder.

Du finder også universalholdere til tablets. For tablets gør de samme regler sig gældende som med mobiltelefoner under kørsel. For nogle kan det dog være at foretrække med en tablet-holder, så GPSen kan blive større og dermed lettere at se.

Mobilholder med magnet

Hvis du tit er ude at køre og det nogle gange gerne må gå stærkt med at kunne komme afsted, er en mobilholder med magnet meget praktisk. Du skal blot montere en af de medfølgende magnetplader på din mobil eller smartphone, så den altid er klar til at sætte på mobilholderen. Med en magnetholder slipper du for at skulle spænde smartphonen fast i holderen; i stedet skal du bare sætte den fast med magneten på bagsiden af din smartphone.

Mobilholdere til andre praktiske formål

Det er ikke kun når du kører bil, at en mobilholder kan være praktisk. Du finder også mobilholdere i form af bordstativer, så du kan have din mobiltelefon eller tablet stående på bordet uden at skulle holde den med hænderne.

Du finder også mobilholdere til at sætte på bagsiden af din smartphone, som så kan fungere som enten støtte eller som håndrem. Når du sætter fingrene ind i håndremmen, bliver det sværere for dig at tabe din smartphone, når du holder den i hænderne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.