Undgå knuste skærme med skærmbeskyttelse

Det er ærgerligt at bruge penge på at få lappet touchskærmen, når uheldet kunne være undgået med skærmbeskyttelse. Er du en kendt gæst hos reparatøren? Så bør du overveje, hvordan du bedst beskytter dine devices mod skrammer og ridser.

Oplev fordelene ved skærmbeskyttelse

Touchskærme er en naturlig del af hverdagen. Og selvom du er forsigtig, når du bruger de digitale enheder, kan du være uheldig, at glasset går i stykker. Kender du de mange fordele ved skærmbeskyttelse?

Skærmbeskyttelse er særligt udviklet til at beskytte din touchskærm. Gennem avancerede behandlinger er glasset gjort så robust, at det kan modstå hårde slag og ridser. Du skal derfor ikke frygte en flænge i skærmen, når du vælger beskyttelsesglas til telefoner eller tablets.

 

Hærdet glas beskytter bedst

Skærmbeskyttelse er oplagt at bruge, hvis du vil undgå ridser eller skrammer på telefoner, tablets eller smartwatches. Filteret er fremstillet i hærdet glas, som er ekstremt slidstærkt og derfor kan beskytte skærme mod selv meget hårde slag eller fald.

Har du tabt din telefon? En skærm uden beskyttelsesglas splintrer ofte i mange dele, men den hærdede skærmbeskyttelse, der er hele 9 gange stærkere end almindeligt glas, har ikke samme risiko for at splintre. I stedet vil glasset brække i større dele, hvis det går i stykker.

 

Skærmbeskyttelse påvirker ikke dit design

Vil du ikke gå på kompromis med lækkert design? Den moderne teknologi er kendt for sine strømlinede designs, men skærmbeskyttelse påvirker ikke dine enheders udseende. Faktisk vil du ikke se, at der er skærmbeskyttelse på telefoner eller tablets, og derfor vil det heller ikke påvirke brugervenligheden i dagligdagen.

Til gengæld vil du om sommeren opleve endnu en fordel ved skærmbeskyttelse. Glasset skærmer nemlig telefonen mod solens varme stråler, så den ikke overopheder på de varme dage. Du skal derfor ikke være nervøs for at glemme den i liggestolen, når du solbader i haven.Beskyttelse til alle skærme

Får du ofte repareret glasset? Tager du turen til reparatøren flere gange om året, ved du, at det ikke er billigt at få lappet glasset, når skaden er sket.

Derfor er det en god idé at tage sine forholdsregler og beskytte de sarte touchskærme. Det er nemlig ikke kun din telefon, der har glæde af skærmbeskyttelse – også din tablet og dit smartwatch skal beskyttes mod skrammer, så du ikke behøver bekymre dig om ridser i hverdagen.

3 Søgeresultater