Vores bedste tips til en julepyntet bolig/hjem

Tiden inden jul kan være ret hektisk, men det er vigtigt at hygge sig lidt ekstra, så kryb sammen under et tæppe med en kop varm kakao eller gløgg, mens du nyder synet af det julepyntede hus eller lejlighed.

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge til at pynte op til jul på ét sted. Vores smukke julestjerner lyser op i vinduerne og skaber en øjeblikkelig julestemning, men de kan også bruges som dekoration på en væg, uden lys. Sammen med et pyntet juletræ, dekorative nisser og varme tæpper skaber du en rigtig varm og hyggelig julestemning.

68680

Pynt stuen op til jul

Det er dejligt at supplere alle de blanke julekugler, julestjerner og julemænd med kviste, gran og kogler for at skabe en naturlig og varm julestemning. 

Hvis du vil have mere guld og glitter, kan koglerne dækkes med lim og glitter, og kvistene kan dekoreres med julekugler. Eventuelt kan de sprøjtes med hobbylak eller effektspray.

Julekugler kan bruges til mere end at hænge på juletræet. Hæng forskellige typer julekugler op i fiskesnøre eller dekorative bånd i vinduet, eller læg en blanding i et stort fad eller i en glasvase.

68684

Gaver og indpakning

Her finder du årets julegaver til hele familien.

Vores populære trækøkken og vores andet søde trælegetøj er holdbart og tidløst og kan gå i arv mellem søskende. Vi har også et stort udvalg af hobbyartikler til de børn, der kan lide at pusle med ting. 

I vores varehuse kan du finde et stort udvalg af julegaver, uanset om det er mor, der skal have et nyt værktøjssæt, bedstefar der ønsker en praktisk vejrstation, eller sønnen der har brug for et nyt gamingtastatur.

Selvfølgelig har vi også alt, hvad du har brug for til at pakke dine gaver ind. Gavepapir, gavebånd, rosetter og til/fra-kort finder du hos os.

Vær gerne lidt ekstra kreativ med indpakningen, hvis du har god tid. 

Pak gaven ind i kraftpapir, og brug pebernødder til at dekorere pakkerne sammen med en grankvist og jutesnor til at skabe en pakke, der skiller sig ud.

68688

Traditionel julebagning

Duften af julebag er i allerhøjeste grad med til at skabe julestemning. Ikke mindst er det en hyggelig aktivitet at lave sammen med børnene. Hos os finder du alt, hvad du får brug for af køkkenredskaber. Fra træskeer og bageskåle til køkkenmaskiner. 

Lav gløgg for at få en ekstra lækker duft i værelserne i adventstiden. Vi har de kedler og gryder, du har brug for til at tilberede juledrikkene med af smage som anis, nelliker, appelsin og kanel.

Julerengøring er vigtigt at huske på, og hos os finder du alt i klude, spande, rengøringsmidler og støvekoste. Vores favoritter er vores magiske pletfjerningssvampe, spraymoppe og automatisk sæbepumpe. 

68692

Julestemning på altanen

Hvis du har altan, terrasse eller have, er det også meget hyggeligt at julepynte udendørs.

Brug lyskæder eller guirlander, og sno dem rundt om rækværket på altanen, eller tag et kunstigt juletræ med udendørs. Nisser og lanterner med enten LED-lys eller levende lys skaber også en god julestemning.

Du kan skabe en gennemført stil ved at vælge to eller tre farver, der går igen i dekorationerne. En farve kan bruges i flere nuancer, og tone-i-tone er meget oppe i tiden. 

Tag gerne varme tekstiler som tæpper og fåreskind med udenfor, så du kan nyde julestemningen udendørs, og hav gerne et par ekstra tæpper med til gæster i en pæn kurv. 

Relaterede artikler

Et kunstigt juletræ har mange fordele

Et kunstigt juletræ har mange fordele

Der er mange fordele ved at købe et kunstigt træ til hjemmet. Her har vi listet nogle.

 Fyld hjemmet med nisser

Fyld hjemmet med nisser

Indret hjemmet og haven med nisser i alle former og farver.

Huskeliste til julen

Huskeliste til julen

Her er en hurtig tjekliste over de vigtigste ting at tænke på inden juleaften.