Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bådstole og tilbehør

Når du har købt din båd, og den endelig ligger med spejlblanke overflader i havnen, så frister sejlturen rigtig meget. Du glæder dig til at komme ud og sejle, føle vinden i håret og friheden på havet. Når først du er på havet, er det behageligt med lidt ekstra komfort. Især på længere ture vil du sætte pris på god komfort i båden. En god bådstol er her en af de vigtigste ting, der kan gøre din båd lige dét mere komfortabel.

Knirker og knager din nuværende bådstol også lidt for meget, eller er den ikke behagelig  at sidde på, så har du nok brug for en ny. Her hos Biltema kan du finde bådstole med fokus på både god komfort og praktisk anvendelighed. Er du i tvivl om, hvordan du skal montere din bådstol i forhold til bådens interiør, eller har du spørgsmål angående valg af bådstol, så står vi altid klar til at svare på spørgsmål i din lokale Biltema.