Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bådstole

Når du har købt din båd, og den endelig ligger med spejlblanke overflader i havnen, så frister sejlturen rigtig meget. Du glæder dig til at komme ud og sejle, føle vinden i håret og friheden på havet. Når først du er på havet, er det behageligt med lidt ekstra komfort. Især på længere ture vil du sætte pris på god komfort i båden. En god bådstol er her en af de vigtigste ting, der kan gøre din båd lige dét mere komfortabel.

Knirker og knager din nuværende bådstol også lidt for meget, eller er den ikke behagelig  at sidde på, så har du nok brug for en ny. Her hos Biltema kan du finde bådstole med fokus på både god komfort og praktisk anvendelighed. Er du i tvivl om, hvordan du skal montere din bådstol i forhold til bådens interiør, eller har du spørgsmål angående valg af bådstol, så står vi altid klar til at svare på spørgsmål i din lokale Biltema.

Bådstolen til det marine miljø

Bådstole skal være lidt mere hårdføre end almindelige stole, når de skal kunne holde til saltvand og andre uheld, der kan ske på en gyngende båd. Derforer der et kraftigt PVC-overtræk på bådstolen hos Biltema. PVC-overtrækket gør at du stadig oplever bådstolen som blød og komfortabel, selvom dens overflade er vandafvisende og slidstærk.

Den praktiske bådstol

Når du skal bruge en ny bådstol på båden, er det vigtigt, at den også kan transporteres på en praktisk måde. Derfor er Biltemas bådstol sammenklappelig, så du nemt kan få den ind i bagagerummet, traileren og ned i båden. En drejeplade til bådstolen er også oplagt, så du kan vende bådstolen og både bruge den til styrestol og som anden siddeplads. Skal du for eksempel have plads til flere siddende gæster på båden end ellers, kan det være praktisk med en bådstol, der kan dreje. 

Andre praktiske stole til båden

Når du har den vigtigste stol på plads, bådstolen til styrmanden, kan det være fordelagtigt også at tænke på andre eventuelle passagerer. En dejlig sejltur kan ofte nydes lidt mere, hvis du kan dele oplevelsen med andre. Til det formål er gode hynder til båden vigtige, så du kan sikre dig dine passagerers komfort under sejlturen.

Hos Biltema finder du en praktisk og behagelig hynde med et ryglæn, der kan indstilles i seks positioner. Stoffet er gearet til det marine miljø, da det er vandafvisende og UV-bestandigt, så du behøver ikke være bange for at ødelægge hynden med saltvand. Samtidig vil du have stor frihed i forhold til placeringen af hynden, da hynden er betrukket med et anti-skrid-materiale, så den ikke glider selv på glatte overflader. På den måde kan hynden bruges både til campingpladsen, swimmingpoolen og båden. Vil du have god komfort og mange muligheder for både solbadning, afslapning og praktisk anvendelse, er en hynde derfor en oplagt mulighed, der heller ikke fylder for meget i opbevaring.

Komfort på båden er ikke kun stole

Har du fået købt dig den perfekte stol, som du kan slappe af i under sejlturen, er det også oplagt med lidt tilbehør. Der er for eksempel ikke noget så godt som at kunne læne sig tilbage i sin stol med en varm kop te eller kaffe i hånden og bare nyde følelsen af frihed på vandet. Hos Biltema finder du en del tilbehør, der kan gøre din oplevelse på båden mere komfortabel. Kopholdere er eksempelvis nærmest uundværlige, hvis du ikke kan undvære den gode morgenkaffe og samtidig ikke har lyst til at teste PVC’ens vandafvisende egenskaber ved at stille koppen på en af bådens gyngende overflader.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.