Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bådmåtter

Med en maritim bådmåtte er du altid sikker på at byde dine gæster godt velkommen ombord. Måtten er med til at tage det værste snavs fra passagerers sko og fodtøj, så du kan nyde en blank overflade på din båd. Det giver ligeledes et visuelt førstehåndsindtryk til dine medpassagerer, som er med til at sætte stemningen. Du finder også skridsikre måtter, som kan holde alle dine genstande på plads, hvilket kan forhindre, at dine ting går i stykker eller larmer unødvendigt i båden.

Du finder alle vores produkter herunder, og hvis du vil have flere informationer, så finder du det på vores produktsider. Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Find en bådmåtte til anløbsbroen eller båden

Hos Biltema kan du finde en slidstærk nylonmåtte, som kan være med til at holde din båd fri fra snavs. Udover at holde båden fri for snavs er din måtte med til at give et visuelt udtryk, når dine passagerer kommer ombord på din båd. Vores bådmåtter har alle en gummibagside, som gør, at de står solidt på flere forskellige typer underlag. Måtten passer med andre ord perfekt til anløbsbroen eller ved indgangen til båden. Du finder forskellige oplysninger omkring vores måtter på produktsiden, hvor du også kan se, om målene passer til din båd.

Bådmåtte med skridbeskyttelse til din båd

Her på siden finder du ligeledes måtter, der kan anvendes som skridbeskyttelse på din båd. Hvis du har ting, som risikerer at glide, så er det en god løsning. Det er eksempelvis en smart løsning i bestikskuffer og serviceskabe, så du undgår støj fra tallerkner og bestik. Vores skridbeskyttelsesmåtte sælges i rulle, og den kan nemt klippes til, så den har den ønskede størrelse. Din måtte er nem at rengøre, da det blot kræver en smule opvaskemiddel og lunkent vand. Med en skridbeskyttelsesmåtte er du sikker på, at dine ting ikke glider nogle steder.

En bådmåtte bidrager til god komfort

En bådmåtte opsamler den snavs, du ellers ville opleve i din båd. På den måde bliver det mere komfortabelt, når du skal slappe af i en stol og gerne vil kunne stå i sokker eller bare tæer på bådens gulv. Bruger du din båd til længere ture kan det derfor være meget værdifuldt at investere i en bådmåtte, især hvis du lige skal op om natten og ikke har lyst til at tage støvler eller sko på. Holder du bådens gulv fri for snavs kan du også bedre bruge gulvet til opbevaring, hvis du står og mangler plads. 
Vælg et varehus og se om vi har din vare
Ved siden af Biltema logoet i venstre hjørne af skærmen vil du kunne se navnet på en by samt åbningstider. Hvis du trykker på denne kan du vælge et varelager i den by, som du er tættest på. Når du har trykket ind på din by, så kan du se, om vi har din ønskede bådmåtte på lager, eller om det er noget, vi skal hente hjem. Du kan ligeledes se åbningstider for vores varelager. Du er mere end velkommen til at kigge forbi, der vil du kunne få en snak omkring dine muligheder. Vi forsøger altid at hjælpe så godt som muligt. Hos Biltema finder du varer i god kvalitet til små priser.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores bådmåtter, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe med at finde frem til en bådmåtte, der passer perfekt til din båd. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.