Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Viskerudstyr og viskersystem

Rene bilruder, rene lygter og klart udsyn er vigtige sikkerhedselementer, når du kører på vejene. For at holde for- og bagruderne rene og dermed også trafiksikre, skal du have et korrekt og velfungerende viskersystem på bilen.  

 

Viskersystemet består af sprinkler og viskerblade, som tilsammen sikrer, at du kan holde ruderne rene og i køreklar stand. Sprinklersystemet er det, der sikrer, at du effektivt kan bruge sprinklervæske til at fjerne snavs. Det er derefter viskerarme og viskerblade, der fjerner væsken og snavset fra ruden. 

Viskersystem hos Biltema

Det er vigtigt, at dit viskersystem fungerer, som det skal, så du kan have et klart udsyn, når du kører. Lige som mange andre bildele slides viskerne med tiden og skal udskiftes, når det bliver nødvendigt. Det kan være nødvendigt at skifte især viskerbladene hver 6. måned, for at de kan være velfungerende og sikre.
Hos Biltema finder du dele til viskersystemet af høj kvalitet.

Dele til viskersystemet du kan købe hos Biltema:  

  • Sprinklerdyser 
  • Sprinklerpumper 
  • Forrudesprinklere 

 

Find de rigtige viskerdele

Vi har forenklet søgningen af dele til viskersystemet til din bilmodel, så du altid får de rigtige dele til netop din bil. Brug søgefunktionen via nummerpladen nedenfor. Indtast din bils registreringsnummer, og klik på Enter, så vises de dele til viskersystemet, der passer til netop din bil.