Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Aftrækkere

Godt og funktionelt værktøj er essentielt for, at du kan udføre opgaver så effektivt som muligt. Har du en hjulbolt, dyse eller andet, du skal have løsnet, er vores udvalg af aftrækkere nok til både specielle og krævende projekter på bilen. Du kan også finde skrueudtrækkere, møtrikudtrækkere og koblingsværktøj her. 

Hvordan bruges aftrækkere?

Aftrækkerværktøj bruges på mange måder til at løsne forskellige elementer på en bil. Når opgaverne involverer en aftrækker, er de ofte mere krævende og specielle end, hvad de fleste normalt vil gå i kast med. Det kan være forskellige bolte, som gror virkelig fast, og det kan være hjul, der skal af. Overvejer du at gå i kast med denne type opgaver på din bil, bør du generelt have en del erfaring med at udføre forskellige vedligeholdelsesopgaver. Er du i tvivl, kan du udføre opgaven sammen med en erfaren person, du stoler på, og ellers bør du kontakte din mekaniker og høre ad angående opgaven. 

Hvilken aftrækker bør jeg vælge? 

Når du skal vælge mellem forskellige aftrækkere, har du mange typer at vælge imellem. De forskellige typer passer til forskellige situationer, du kan komme ud for, hvis du eksempelvis gerne vil skifte dæk på din bil. Det kan være så utroligt frustrerende, hvis du i det tilfælde står med en dyse, der simpelthen ikke vil løsnes. Den kan være beskadiget eller på anden måde i spænd, så den kan være svær at få drejet løs. Her hjælper godt kvalitetsværktøj dig på vej.

Hos Biltema er vi stolte af vores sortiment af bilværktøj, og vores aftrækkerværktøj er ingen undtagelse. Vi har værktøj til både vinduesviskerarme, beskadigede bolte, møtrikker, kugleleder, skruer, styrekugler, koblinger og mere. Da du kan komme i mange forskellige situationer, hvor du skal bruge en aftrækker eller en udtrækker, så vil vi her opliste de vigtigste typer værktøj og deres anvendelsesområder:

  • Viskerarmsaftrækkere, der, som navnet antyder, er ideelle til at løsne vinduesviskere på biler. Denne type værktøj er med til at gøre demontering af vinduesviskerarme lettere, og du får derudover lettere ved at udføre opgaven uden at beskadige viskerarmen eller akslen, den sidder fast på. Vores modeller passer generelt til de fleste bilmodeller på markedet. 
  • Møtrikaftrækkere, som bruges, når du skal løsne beskadigede møtrikker. Her kan du komme ud for møtrikker i mange forskellige størrelser, som vores produkter i de fleste tilfælde godt kan passe til. 
  • Aftrækkere til forskellige typer bolte og andre anvendelsesområder. En del aftrækningsværktøj kan bruges til flere typer af dyser, bolte og mere. Her er det vigtigt, at du bruger værktøj i den størrelse og med den kraft, der skal til. Grunden til at benytte værktøjet i første omgang er, at visse skruer med mere på en bil er monteret meget fast, så der skal stor kraft til at løsne dem. Derfor kan du godt komme i problemer selv med godt værktøj. Nogle opgaver kræver simpelthen grej, du enten skal bruge mange penge på eller finde hos en mekaniker. Derfor kan visse typer af opgaver godt betale sig at få udført hos mekanikeren fremfor, at du skal bakse med det helt selv. 
  • Skrueudtrækkere til forskellige dimensioner af skruer og faktisk også bolte. En af fordelene ved skrueudtrækkere er, at de blandt andet kan løsne knækkede skruer, uden at du kommer til at beskadige det gevind, der findes i skruehullet. 

Når du skal benytte værktøjet til en opgave, bør du altid sørge for at læse vejledningen til brug af værktøjet, inden du benytter det. I forhold til denne type værktøj kan du hurtigt komme til at beskadige dele af din bil samt bruge mere tid og flere kræfter end nødvendigt. Derfor er det vigtigt, at du også er opmærksom på, om dit værktøj er det rigtige til opgaven. 

Er du i tvivl angående brug af værktøjet?

Vi er altid klar til at hjælpe dig her i Biltema, uanset hvilke udfordringer og problematikker du har med værktøjet. Vil du derfor gerne have mulighed for at stille os spørgsmål, er du meget velkommen til at besøge os i en af vores butikker rundt om i landet. Du kan derudover finde mange andre relevante kategorier i forhold til bilværktøj her på vores side. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.