Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilværktøj i den bedste kvalitet til den laveste pris

Du kan let klare små reparationer på din bil derhjemme. Det kræver bare at du har det rigtige værktøj til at udføre arbejdet. Uden det rigtige værktøj, kan du risikere at gøre mere skade end gavn - og så har vi balladen. Hos Biltema har vi alt i autoværktøj, så uanset om du er professionel automekaniker eller gør-det-selv menneske, så har vi det, du skal bruge.

Alt i autoværktøj - et sted

Det er en kompleks sag at reparere på en bil. Det kræver også det rigtige værktøj, som kan være mange forskellige ting, alt afhængig af hvad du skal reparere på bilen.

Nogle reparationer kan du godt selv udføre på din bil, hvis du har de rigtige instruktioner og det rigtige værktøj. Eksempelvis er et dækskifte relativt simpelt at udføre. Det kræver blot at du har en donkraft, en hjulnøgle eller en krydsnøgle og passende topnøgler. Du kan også godt skifte olie og oliefilter selv. Til det skal du blandt andet bruge en olieopsamler og det kan være nyttigt at have en oliefiltertang til at fjerne oliefilteret. Vi anbefaler dog aldrig at du går i gang med at reparere ting på din bil, hvis du ikke ved hvad du laver. Har du ikke viden om reparation af biler, eller føler du dig ikke tryg ved en forestående reparation, anbefaler vi altid at du kontakter en mekaniker.

Som professionel mekaniker er det vigtigt at du har alt passende udstyr i den bedste kvalitet. Du bruger dit værktøj hver dag, og det udsættes for lidt af hvert. Det kan derfor betale sig at købe udstyr af god kvalitet, så det holder længere. Hos Biltema har vi autoværktøj til selv de mest komplicerede reparationer - og til en god pris. Du slipper ligeledes for at skulle flere steder hen for at købe dit værktøj. Vores store udvalg gør det muligt at købe alt dit bilværktøj det samme sted.

Foretrækker du at have værktøjet i hånden og mærke kvaliteten inden du køber det? Det kan vi godt genkende. Du har derfor rig mulighed for at komme i et af vores varehuse og føle dit værktøj inden du tager det med hjem.

 

Køb autoværktøj som firmakunde

Er du mekaniker, og vil du gerne have en gennemskuelig firmaaftale, så du kan købe autoværktøj på kredit?

Som firmakunde hos Biltema kan du bestille dine varer online og afhente dem i dit nærmeste varehus - uden ekstra omkostninger. Du kan hente dine varer hos os stort set hele tiden, for vi har lange åbningstider. Desuden kan du samle dine indkøb og betale på faktura.

Desuden er det simpelt at administrere dine oplysninger - og så kan du handle i alle vores varehuse med det samme kundenummer. Det er altså let og gennemskueligt at handle hos os som firmakunde.

 

Hvorfor betale mere?

I begyndelsen af 1960’erne stillede svenskeren Sten Åke Lindholm sig selv spørgsmålet “Hvorfor er reservedele og tilbehør til biler så dyre?”. Dengang var bilerne billige, så man skulle tjene en god del på reservedelene for at få ”regnestykket” til at gå op. Her ud over var der også mellemleddene, der skulle tjene penge. Sten Åke Lindholm fandt frem til, at han kunne tilbyde billigere produkter, hvis han fjernede mellemleddene og købte direkte fra producenterne. Senere fjernede han også mærkerne fra produkterne og mærkede dem i stedet med Biltemas eget varemærke. Det gjorde, at han kunne sælge produkterne til langt billigere priser end konkurrenterne.

Det var starten på Biltemas koncept, og det holder vi fast i. Biltemas reservedele og værktøj er af høj kvalitet til en rigtig god pris.,

Når du køber dine produkter hos Biltema, betaler du altså kun for dét, du får og intet andet. Det er da ærlig forretning, og vi spørger dig bare: ”Hvorfor betale mere”?

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.