Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hjulkapsler

Hos Biltema finder du et stort udvalg af hjulkapsler og navkapsler i alt fra klassiske, retro og vilde modeller. Vi har universalhjulkapsler i chrome og plast, der passer til de fleste biler i flere størrelser. Med nye hjulkapsler kan du give nemt og hurtigt give din bil et nyt og fedt udtryk, uden at skulle have den store værkstøjskasse frem. Her kan alle bilejere være med til en fornuftig pris. Det er nemt at finde et sæt bilkapsler,der passer til din bil i vores store sortiment - og så er prisen rigtigt god. Se mere om de enkelte hjulkapselsæt under hvert produkt.

Se vores udvalg her.

Fede hjulkapsler

Det rigtige par hjulkapsler giver din bil den helt fede finish. Uanset om du er til et sporty, eksklusivt eller elegant look, finder du et sæt hjulkapsler hos Biltema. Understreg din bils linjer og farver med en hjulkapsel, der passer til. Hos Biltema finder du hjulkpaler i chrome og hårdplast.

 

Sjove hjulkapsler

Skal du have et par sjove hjulkapsler, der vækker glæde på vejen? Find et sæt, du kan lide her hos os. Hos Biltema finder du også hjulkapsler med både chrome og farver i flere størrelser. Montér let dine nye kapsler og undgå kedelige stålfælge.

 

Retro Hjulkapsler

Hos Biltema finder du også retro hjulkapsler, der giver det helt rigtige vintage look til veteranbiler. De såkaldte moon caps dækker næsten hele fælgen med et skinnende metal-look, og giver din veteranbil det perfekte sidste touch.

 

Hjulkapsler  13”, 14”, 15” 16”

Hos Biltema finder du hjulkapsler i flere størrelser, så der er nogle til din bil. Vi har hjulkapsler i de gængse størrelser i 14”, 15” og 16“ samt enkelte kapsler i 13”. Vores hjulkapsler er universalhjulkapsler, der passer til de allerfleste bilmodeller afhængig af fælgens størrelse. De er alle sammen enkle at montere.

 

Hjulkapsler er nemme at montere

Vores hjulkapsler er nemme at montere og lige til at klikke på fælgen. De kræver hverken særligt værktøj eller mekanikererfaring for at sætte på. Du skal bare finde et sæt kapsler, der passer til størrelsen på dine fælge og en stil, der passer til din bil. Hjulkapsler er en af de allernemmeste måder at style din bil, så den bliver mere individuel.

Det er dog en god idé at rense fælgene, før du klikker kapslerne på. Tjek også for rust, før du sætter kapsler på. Lukker du rust og skidt inde bag kapsler, kan det være svært at opdage når problemerne bliver andet og mere end kosmetisk - derfor bør du kun sætte kapsler på, når fælgene er rustbehandlede og rene. Giv fælgene en gang fælgrens og polér dem op, før du sætter hjulkapsler på. Hjulkapslerne bør have stuetemperatur ved påmontering.

  •  Fjerne dækventilens ventilhætte -Placér metalringen i hjulkapslen med plads til dækventilen
  • Tryk hjulkapslen fast på metalfælgen med et jævnt tryk hele kanten rundt. Undgå at slå på hjulkapslens center.
  • Pres kapslens plastklemmer godt ned ved fælgkanten. Er de ikke sat ordentligt på plads, risikerer du at klemmerne revner.
  • Ved afmontering griber du fast i kapslens lameller og trækker forsigtigt fra fælgen ed ensartet kraft. Benyt evt. en bred skruetrækker til at løsne forsigtigt langs kanten.
  • Husk at demontere hjulkapslen, hvis du skal montere snekæder - så undgår du ridser på hjulkapslen.

 

Hjulkapsler er ikke kun for udseendets skyld

Mange vælger primært hjulkapsler for udseendets skyld, men det er også vigtigt at vælge et par i en ordentlig kvalitet til en fornuftig pris. En god kvalitet sikrer dig i større grad mod bulede og flækkede hjulkapsler, eller hjulkapsler, der flyver af under kørsel. Bilhjul og fælge skal holde til meget, så et par kapsler beskytter også hjul og fælge. Kapslerne sikrer bl.a. mod for meget skidt omkring skruer og bolte, så de ikke ruster fast og er umulige at få af, når du skal bytte mellem sommer- og vinterdæk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.