Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Styling til bil og MC

Her finder du alt til styling af bil og MC - uanset om du er til at give den hele armen med lavprofildæk, plysterninger, flammer og leopardplettet ratovertræk eller går efter et stilrent og underspillet sleeper-look, finder du en masse fedt styling gear og udstyr til din bil hos Biltema. Her er alt samlet på et sted - i en god kvalitet til en god pris.

Hvorfor styling til bilen?

Styling til bilen giver dig mulighed for at skabe din egen unikke stil. Du kan understrege bilens karaktér og design, når du lader din individuelle smag komme til udtryk.

Din bil er en markør af hvem du er, uanset om din bil skal tale til følelserne, eller mest er en funktionel maskine, der skal fragte dig pålideligt fra a til b.

 

Biltilbehør

En del bilstyling bliver måske først og fremmest bemærket på udseendet, men meget tilbehør har faktisk også funktioner udover at se fedt ud. Låsbare dækhjulmøtrikker og bolte sikrer f.eks. hjulene, mens det er mere behageligt at holde på at godt rat. En lækker bil øger køreglæden, og er mere indbydende for både ejer og passagerer.

 

Dørbeskyttelse, beskyttelsesfilm og-folie

Til brug ved døre, håndtag og bagagerum - eller der, hvor din bils lak bliver mest slidt. Beskyttelsesfilm og -folie sørger for at du undgår unødvendige ridser og skader på din bil gennem daglig brug og slid. Det betyder også at din bil holder værdien længere og du slipper for dyre lakreparationer.  Folien beskytter mod ridser og mærker, når du skal have kufferter og tasker (eller hunden) ind og ud af bagagerummet, når du og passagerer skal ind og ud af bilen og mod ridser fra ringe, nøgler og negle ved håndtag.

 

Montering af folie og klistermærker

  • Montér folien på en helt ren og tør bil.
  • Fjern rust og rustbeskyt bilen før du monterer folie eller deko stickers.
  • Tilskær folien, før du placerer den på bilen, så du ikke risikerer at ridse lakken ved tilskæring.
  • Start indefra og skrab udad med en monterringsskraber for at fæstne dekal’en solidt til bilen uden luftbobler.
  • Vent gerne en uges tid med at vaske bilen bagefter påklæbning og undgå højtryksspuler o.l. der kan løsne dekaler og folie.
  • Med tiden kan stickers og dekaler dog godt løsne sig, selvom de er sat godt på.

 

Sådan fjerner du folie og klistermærker fra bilen

  • Varm folien op til ca 50 ℃ med en hårtørrer eller varmepistol og træk langsomt fra kanten, så du kan få hele folien af i et stykke.
  • Arbejd dig langsomt fremad, mens du varmer folien op.
  • Undgå at bruge skarpe genstande, der kan ridse lakken.

 

Dekaler, deko-folie, stafferinger og klistermærker

Stickers til bilen kan både bruges til pynt og til at dække over stenslag og mærker. Fjern rust og snavs før du sætter dekaler og klistermærker på bilen. Det er meget vigtigt at rustbeskytte før du sætter klistermærker på, hvis formålet er at skjule skader på lakken - ellers bliver rusten ved med at udvikle sig under mærket.

Stickers kan også blot bruges til at fremhæve din individuelle stil og styling af bilen. Det er en nem og hurtig måde at sætte dit individuelle præg på bilen uden at lave store og permanente ændringer, der kan sænke bilens værdi eller påvirke køreegenskaber.

Folie og klistermærker skader ikke lakken på din bil og du kan stadig vaske bilen normalt efter at folie og klistermærker er sat på. Har du fået lavet en forkert lakreparation, kan lakken dog have dårlig bindeevne, hvilket kan betyde at den hæfter ved folien i stedet for på bilen.

Indvendig styling: Sædeovertræk, gearstænger, ratknoppe, ratovertræk og sportspedaler

Sædeovertræk beskytter de oprindelige sæder mod slid og snavs. Det er praktisk hvis du tit kører med børn, dyr eller et halvt fodboldhold i bilen - eller selv kører rundt i arbejdstøj.

Har du en bilmodel, hvor du ikke bryder dig om kabinen, kan du også nemt ændre udtrykket med sædeovertræk til din smag. Hos Biltema finder du både klassiske og sjove sædeovertræk, så du kan finde et sæde, der passer til din smag.

Til rat, gear og pedaler finder du gearstænger og gearknoppe, ratovertræk og ratknoppe samt sportspedaler, der gør kørslen, mere behagelig og kan give den sidste finish til kabinen, så du får samlet detaljerne og skabt design- og stilmæssig sammenhæng.

 

Udvendig styling

Til udvendig styling finder du bl.a. pynteskruer og låsbare hjulmøtrikker og bolte, kantlister, hjulkapsler og motorhjelmslås, der både har praktiske funktioner og pynter på bilen. Vi har et bredt udvalg i mange styles.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.