Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilsædeovertræk

Hos Biltema finder du både komplette og individuelle bilsædeovertræk med universel pasform. Overtrækkene passer til biler med delbart bagsæde, siddepude og rygstøtte samt biler med airbag. Vær opmærksom på at enkelte modeller ikke kan bruges til biler med airbag i sædet. Bilsædeovertrækkenes pasform er nem at tilpasse og installere.
Du finder også elvarmesæde og bagsædebetræk til hunde m.m.

Bilsædeovertrækket beskytter nye, lækre sæder mod slid. Perfekt, når du vil sikre at din nye bil holder sin værdi så længe som muligt. Vil du gerne øge din bils brugtværdi, er kabinens interiør også en vigtigt del af  det samlede indtryk. Et sæt sædebetræk koster ikke meget, men gør meget for helhedsindtrykket, og hjælper dig med at holde din bil flot uden at du skal bekymre dig for kabinen udseende i daglig brug. Det øger også køreglæden væsentligt, når båd edu og passagerer kan bruge bilen uden at skulle tage særlige hensyn til sarte sæder.

 

Har du derimod en ældre bil med en kabine, der måske ikke er helt i tip-top form længere, kan nye sædebetræk gøre meget for bilens udseende og komfort uden den helt store investering. Så slipper du får sære mønstre og farver fra forrige årti, ubestemmelige pletter og slidspor. Et sæt nye betræk er en nem og hurtig opdatering, og det er let at tilpasse pasformen på vores universalbetræk, så de sidder pænt.

Ja til bilsædeovertræk - nej til snavs

Har du børn i bilen, kan et bilsædeovertræk hurtigt betale sig. Hos Biltema finder du sædebetræk, der passer til delelige bagsæder, så du også kan installere børnesæder.
Betrækket beskytter både mod krummer og snavs fra madpakker og snacks, farve fra tuscher og anden underholdning på længere ture og i det tilfælde at børnene skulle blive bilsyge. Bagsædeovertrækkene er nemt at tage ud og vaske, når de bliver beskidte. Bilsædeovertrækket beskytter også med slidspor fra autostole til baby og børn og beskytter både på sædedelen og ryglænet.

Du finder også polyesterbetræk til når hunden skal med på bagsædet. Det er nemt at installere og hurtigt at pille ned igen. OBS! Kan ikke bruges, hvis seler skal benyttes samtidig. Det beskytter ikke blot bilsædet, men også gulvet i bilen, så du slipper for hundehår og mudder over det hele. Tages ud og rystes for hår og andet skidt, når vovsen er ude af bilen igen. Polyestertæppet fylder kun ganske lidt i sammenfoldet tilstand og kan nemt opbevares i bagagerummet, så du altid har det ved hånden. Betrækket er slidstærkt og behageligt at ligge på.

Kører du i arbejdsøjemed eller til og fra arbejde med beskidt arbejdstøj på, kan det også være rart med et betræk, så du slipper for oliepletter og snavs fra arbejdstøjet sætter sig i bilsæderne - og måske havner på et par pæne bukser på et senere tidspunkt. Så kan du eventuelt også nøjes med et enkeltbetræk i førersædet, så det er nemt at tage ud, når du ikke har behov for det. Du finder også betræk, der passer til sæderne i varevognen og lette lastbiler.
Vil du sikre din bil yderligere mod snavs og slitage, kan du også få flere typer gummi- og tekstilmåtter til beskyttelse af bilens gulv i Biltema i vores sektion for Bilinteriør.

Større komfort med et bilsædebetræk

Sædeovertrækket kan også øge komforten i din bil, særlig hvis du kører langt eller under kolde forhold.

Lamme- eller fåreskind både luner og øger siddekomforten. Lammeskind er et naturligt materiale og lader huden ånde. Samtidig holder du varmen og sidder blødt og rart - det er ikke uden grund at de er storfavorit både i taxaen og hos langturschauffører! Det fås i fler farver, så det passer til resten af kabinens interiør.

Er din bil født uden elvarmesæder, kan du heldigvis få et overtræk med indbygget opvarmning. Det passer til cigarettænderstikket og varmer hurtigt op, så du sidder lunt og rart selv på de koldeste dage. Dejligt, når du skal afsted om morgenen i en kold bil, der har stået ude hele natten, eller efter en lang arbejdsdag i kølige temperaturer.

Lækkert interiør

Biltema har sædebetræk i både klassiske, ensfarvede og mønstrede modeller samt mere frække versioner, så du kan få et betræk, der passer lige til din stil. Vil du gerne sætte dit helt eget præg på din bil, er nye betræk en nem og billig måde at ændre kabinens udseende på.
Så kan du style din bil, så det indre og ydre matcher din personlighed og kræfterne under motorhjelmen. Biltema har flere fede artikler til bilstyling under vores Styling-sektion.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.