Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tuning og performance

Optimér din bil til at præstere bedre

Har du lyserød plys på rattet og en lodden terning i forruden af din sænkede Golf? Eller har du bare en Toyota, der trækker hurtigere fra i krydset end ham i Golfen lige tror? Uanset om din bil skal have fuld skrue med flammer og krom eller du bare nyder at justere bilen, så du får lidt mere køreglæde og præstation, har Biltema udstyret til dig.
Du finder udstyr til motortuning, optimering af brændstofindtag og luftindtag, ventilation, køling og varmeisolering, udstødning med mere.

Vores reservedele udvikles med henblik på høj kvalitet og performance. Samtidig skal de være enkle at montere og tilpasse til din bil. Hos os betaler du ikke for et navn, men for kvalitet.
Vi tilbyder en række specialiserede motordele, der kan optimere din bils ydeevne.
Vores produkter er bedst til prisen og holder en høj kvalitet, så du får mest ud af både dine penge og den arbejdsindsats, du lægger i din bil.

Brændstofindtag

Du finder AN-adaptere, slanger, koblinger, brændstofpumper m.m hos Biltema, samt  brændstofpumper med og uden armatur. Vores præstationspumper har langt højere tryk og kapacitet end standardpumper til biler med kraftigt forhøjet effekt efter biltuning. Med øget brændstofindtag og hurtigere flow får du den ydeevne og hurtige reaktion, du ønsker at opnå ved at trimme din bil.


Intercooler og slanger

Vi fører et bredt udvalg af intercoolere, silikoneslanger og aluminiumsrør. Du får både universalvarianter og modeltilpassede versioner, der er optimeret til motorer, som stiller høje krav til temperatur og tryk. Vores intercoolere har optimeret celleopdeling, der maksimerer køling og minimerer trykfald.

Luftfiltre og ventilatorer

Vores luftfiltre er effektive med stort luftindtagsareal og giver bedre gennemstrømning og god filtrering. Et sportsfilter giver både bedre luftflow til motoren og en federe motorlyd. Selvom biltuning i stor grad handler om effekt, må det også gerne lyde af noget. Rensning af luftfilteret genopretter filterets effektivitet.
Vores ventilatorer giver ekstra motorkøling, når du har brug for det efter biltuning. De kan med fordel monteres sammen med en termostatføler og egnet adapter.

En trimmet motor efter biltuning producerer overtryk i krumtaphuset. Overtrykket skal ventileres væk, for at motoren kan yde optimalt. Dampene indeholder olietåger, der skal renses væk for ikke at svine motoren til eller sænke oktantallet, hvis de ledes tilbage til udsugning. En velventileret motor er også mindre tilbøjelig til at lække olie.

Udstødning

Du finder afgangsrør, halerør, varmeskjold, bandager og samleklemmer til din udstødning her. Har du tunet din bil, er det ofte nødvendigt med en ny udstødning, der både ser rigtig ud og giver den helt rigtige lyd.
De rigtige samleklemmer gør det nemt at tilpasse nye udstødningsrør. Vi har både v-bånd og udstødningsklemmer, der klemme hårdt og ensartet hele vejen rundt, så din udstødning har optimal tætning.

Ydelse og ydeevne

Du kan trimme motorens trækkraft med en styreventil med trinløs justering af turbotrykket fra kabinen eller motorrummet. Monteringsdele medfølger.

Med et højere overtryk i turboen efter biltuning får du også større motoreffekt. Vores wastegate er i høj klasse til dig med krav til store effektudgange. Den eksklusive udførelse maksimerer gennemstrømningskapaciteten og minimerer varmeoverførslen. Til effekter op til 800 hk. For højt tryk kan skade motor og turbolader - en boost controller kan sikre at trykket er forsvarligt.

Biltuning medfører oftere en varmere motor med følgende varmere væsker. Derfor giver ekstra køling dig en bedre performance og sikrer at motoren ikke brænder sammen. 
Vores 9-rækkers oliekøler af aluminium passer til AN10 koblinger. Ved at køle olien holdes den på en temperatur, hvor smøringen er optimal og forhindrer også tilkoksning af olien. Olieslam kan tilstoppe systemet og ødelægge turboen på grund af manglende smøring.

Turboskjoldet isolerer turboens udstødningshus og forhindrer varmen i at spredes i motorrummet. Dermed arbejder kølesystemet mere effektivt, så du undgår overophedning af motoren.

Godt at vide:

Når du tuner din bil, skal du være opmærksom på, i hvor stor grad du ændrer de konstruktive dele af motoren. Som udgangspunkt skal din bil synes og ændringer godkendes, når du øger effekten. Desuden er det en god ide at tjekke om din forsikring stadig dækker efter biltuning med større effekt - ellers kan det blive nogle dyre hk!

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.