Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sædeovertræk og beskyttelse til værkstedet

Et sædeovertræk hjælper med at holde bilens interiør i pæn stand. Hold kabinen flot og ren med sædeovertræk, når du arbejder på den og slip for olie og snavs fra arbejdstøj og fritidstøj, mens du kører til og fra arbejde, fritid og hobbyer. Din bils værdi forøges markant med et flot og velholdt interiør. De fleste bilentusiaster kan også være enige om at en lækker kabine i høj grad forøger køreglæden. God og effektiv beskyttelse af bil og garage gør det nemmere at arbejde på bilen derhjemme og sikrer dig mod ærgerlige garageridser eller snavs. Arbejdsmåtter og arbejdsudstyr til dig selv giver dig mere behagelige og ergonomiske arbejdsstillinger. 

Sædeovertræk

Sædeovertrækket beskytter bilsæderne mod snavs, olie o.l. fra beskidt arbejdstøj og snavset tøj. Så slipper du for at skulle tage skiftetøj med og overveje hvor der er mulighed for at skifte. Overtrækket er praktisk mens du selv arbejder på bilen, eller når du skal have den forbi mekanikeren. Det kan også bruges til kørsel i beskidt tøj, eks. efter arbejde, til jagt eller  camping og afhentning af børn og grej fra spejderlejr eller fodboldtræning uden at det går ud over de pæne sæder. Overtrækket er let at sætte på og tage af og passer til både høje stolerygge og lave rygge med nakkestøtte. Det er nemt at indstille med velcrolukninger. 

Arbejdsmåtte

Arbejdsmåtten er et multifunktionelt underlag til siddende, liggende og knælende arbejdspositioner, når du er i gang med bilen. Den bløde og skridsikre overflade skåner knæ og led, samtidig med at den sikrer dig mod fald. Måtten er perfekt til arbejde i garagen og kan også bruges til jagt, som træningsunderlag, til camping og udeliv, arbejde i byggeri o.l. Udstyret med praktiske velcrobånd, der holder sammen på måtten ved transport og opbevaring. Arbejdsmåtten er produceret i blødt og behageligt skum med fast glidsikker overflade, der er nem at rengøre. 

Depotpresenning

En depotpresenning gør det sikrere og nemmere at opbevare din bil om vinteren. Presenningen er til brug under bilen ved vinteropbevaring af bil og motorcykel. Den  beskytter gulvet mod evt. oliespild og kemikalier. Eventuelt spild bliver inddæmmet på presenningen, så det ikke løber ud på gulvet. Presenningens overflade er nem at gøre rent. Kan bruges både til bil og motorcykel og er især populær blandt rallykørere på grund af sine brandhæmmende egenskaber. 

Overkørselsrampe

Beskyt dækkene mod skarpe kanter, når du skal ind og ud af vinteropbevaring eller er i gang med at renovere udeområder. Rampen fungerer også optimalt til beskyttelse af kabler, ledninger o.l mod at blive mast eller ødelagt af overkørende biler. Ved brug af vandslanger slipper dig for at slangen bliver mast sammen, så vandflowet stopper., hver gang en bil kører forbi. Praktisk ved byggeri, hvor der er behov for at trække fritliggende kabler i kortere perioder, renovering derhjemme, samt til indkørsel ved vinteropbevaring af biler og motorcykel i garage, kælder o.l. Overkørselsrampen er flytbar og slidstærk. Du kan desuden udbygge rampen til at dække en eller flere vejbaner. 

Skærmbeskyttelse 

Skærmbeskyttelsen sikrer dine skærme mod ridser og snavs, når du skal arbejde med bilen. Beskyttelsen er i fleksibelt materiale, der passer til de aller fleste bilmodeller. Beskyt skærmenes lak mod ridser og snavs, når du arbejder i motorrummet. Den praktiske fastgørelse med magnetstrimler gør det nemt og hurtigt at montere og fjerne skærmbeskyttelsen uden at ridse bilen.