Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Værktøjsvogn

Mangler du en værktøjsvogn, hvor der er plads til alle dine redskaber, så finder du det her på siden. Vi har et udvalg af kvalitets vogne, som giver dig ekstra opbevaringsplads på arbejdspladsen. Vi hjælper dig med at finde frem til den værktøjsvogn, der passer til dine behov, uanset om du skal bruge en til garagen, til et mindre eller større værksted. Du kan se vores udvalg herunder, og hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så er du velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. 

En værktøjsvogn til garagen eller værkstedet

Ved Biltema finder du værktøjsskabe, som passer både ind til en mindre garage eller et større værksted. Vognene er lavet af holdbare materialer, som øger levetiden på dit værktøjsskab. Vores skabe er lavet af epoxylakeret stål, som giver både en let og hårdfør overflade, som kan klare udfordringerne på et værksted. Du kan prøve en af vores værktøjsvogne, som kommer med forskellige funktionaliteter. 

Du kan læse meget mere om funktionaliteterne ved vores værktøjsvogne ved at trykke ind på dit foretrukne produkt. Her finder du en beskrivelse af dimensionerne og funktionaliteter. Du kan også finde manualer og dokumenter, som indeholder flere oplysninger. 

En transportabel vogn giver et fleksibelt arbejdsrum

Har du et værksted, som ofte forandrer sig i forhold til det igangværende projekt? Så burde du måske vælge en transportabel værktøjsvogn. Med et værktøjsskab med hjul får du et sted at opbevare dine redskaber, som du hurtigt kan flytte til et andet sted. Det betyder, at hvis du skal have frigivet plads til at arbejde med et nyt projekt, så kan du hurtigt flytte værktøjsvognen et nyt sted hen. 

Du får derfor et fleksibelt arbejdsrum, hvor du hurtigt kan omrokere dine værktøjsvogne, så det passer til det projekt du er i gang med. Dette giver dig flere muligheder til at designe værkstedet efter dine behov og lave midlertidige løsninger, hvis du i en periode er i pladsmangel. Du kan altid kigge ud forbi din lokale Biltema, hvis du gerne vil se, hvilke muligheder en transportabel vogn giver dig. Vi står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde frem til den helt rette løsning for dig. 

Har du specifikke krav til målene 

Når du skal vælge det helt rigtige værktøjsskab, så skal du blandt andet overveje, om du har nogle specifikke ønsker til din værktøjsvogn. Der er flere overvejelser, som er relevant at gøre sig. Herunder har vi samlet nogle af de overvejelser. 

Hvilket værktøj skal du opbevare?

Det er først og fremmest væsentlig, at du går ud og kigger på det værktøj, du har, eller overvejer at investere i. Har du værktøjer, der passer godt til en mindre, mellem eller store skuffer, og hvor meget plads har du brug for. Skal du have noget værktøj som skal hænge frit fremme, så du hurtigt kan tage det i brug. Hvordan ønsker du generelt at organisere din skabsplads?

Hvor meget plads har du på dit værksted?

Hvor stort er dit værksted eller din garage? Hvor meget plads har du at gøre op med? Og hvordan kan du udnytte det på en måde, så du får god plads til at arbejde? Dette er alt sammen relevante spørgsmål at stille sig selv. Nogle foretrækker et lille område, hvor de kan arbejde og fordybe sig, mens andre godt kan lide store åbne arbejdsområder. 

Hvilke projekter vil du gerne igang med?

Du bør også overveje omfanget af dine projekter. Hvis du har et mindre projekt i gang, som ikke fylder det store eller kræver en masse værktøjer, så påvirker det også dit valg af værktøjsvogn. Skal du modsat i gang med et stort og pladskrævende projekt, så bør du tænke i kreative løsninger for at optimere din plads.

Har du ikke selv alle svarene?

Hvis du ikke selv sidder med svarene på alle spørgsmålene, så gør det ikke noget, vi vil meget gerne hjælpe dig. Kom ned i din lokale Biltema for at få en snak om, hvilke værktøjsvogne, der ville passe godt til dine behov. Vi ser frem til at mødes med dig og hjælpe med at finde frem til en løsning, der passer til dine ambitioner.