Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plejeprodukter til affedtning af bilen

Skal du i gang med at polere din bil, så du kan få den til at skinne, som var den lige kørt ud fra fabrikken? Så er det vigtigt, at du får renset din bil godt og grundigt, inden du går i gang.

Hos Biltema fører vi alt inden for pleje og vask af biler. Her på siden finder du en række af produkter, som du alle kan bruge til affedtning af din bil. Alle vores produkter er skånsomme og beskytter lakken på din bil bedst muligt. Tag et kig på siden her, og find de plejeprodukter, du står og mangler til din bil.

Affedtning af bil - optimal pleje af din bil

Din bil bliver udsat for lidt af hvert, når den kører på vejene. Om vinteren bliver der strøet masser af salt, som din bil kommer til at køre igennem, og derudover kan ting som asfalt, tjære og olie også sætte sig på din bil.

Med vores skånsomme og effektive plejeprodukter kan du affedte din bil og befri lakken fra alle de ting, der kan sætte sig derpå.

 

Husk at affedtning er vigtig inden polering

Hører du til en af dem, der nyder at bruge tid på at pudse og polere bilen hjemme i garagen? Så har vi et godt råd til dig.

For at få det bedste resultat af din polering er det afgørende, at du kan komme til at polere på selve lakken. Og det kan være svært, hvis din bil er befængt med salt, voks eller andet skidt. Med et effektivt plejemiddel til affedtning af bilen kan du få lakken på din bil gjort helt ren - og derefter kan du så give den gas med at pudse og polere.

Det giver dig ikke alene et bedre resultat, men også et mere skinnende resultat.

 

Få svar på dine spørgsmål om vores produkter

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der er noget, du gerne vil vide om vores produkter. Giv os et kald på telefon 70 80 77 70 eller skriv dine spørgsmål ned og send dem til os på kundeservice@biltema.dk.