Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gør din bil ekstra ren med mikrofiberklude

Er det dig, der står for at vaske bil i din familie? Og elsker du at sætte dig ind i en skinnende ren bil, når du skal ud at køre vejene tynde?

Hos Biltema har vi alt, hvad du skal bruge, når du skal pleje og rengøre din bil. Vores mikrofiberklude er specielt udviklet til at rengøre biler, og de kan anvendes til både spejle, instrumentbræt og andet interiør i din bil. Du kan vælge mellem klude i forskellige størrelser, og er det nærmere en mikrofiberhandske, du er på udkig efter, så finder du også det i vores sortiment.

Bestil dine nye klude til din bil allerede i dag. Så har du dem næste gang, du skal ud at vaske bil i indkørslen.

Mikrofiberklude, der kan bruges igen og igen

Vores klude til din bil er ikke til at slide op. Når du er færdig med at vaske din bil, smider du dem blot i vaskemaskinen. Så er de klar til brug igen næste gang, din firhjulede ven trænger til en omgang grundig vask. Du kan købe vores mikrofiberklude i flere forskellige størrelser, og har du ikke allerede prøvet at rengøre din bil med en mikrofiberhandske, kan det også være værd at prøve.

Vores handsker er lavet i det samme slidstærke og smudsløsnende materiale, og de gør det en smule nemmere at komme ind i alle kroge og hjørner af din bil.

 

Hold din bil pæn i længere tid

Din bil bliver beskidt, når du kører i den. Sådan er det bare. Har du mindre børn med ud at køre, bliver din bil endnu mere beskidt. Det er der heller ikke noget nyt i. Men faktisk kan du nemt komme til at ridse interiøret i din bil, hvis du bruger en forkert klud eller en forkert svamp. Den risiko løber du ikke, hvis du køber vores mikrofiberklude, vores mikrofiberhandsker eller vores mikrofibersvampe.

De er specielt fremstillet til at passe bedst muligt på din bil, og de hverken ridser eller skader din bil på andre måder.

 

Har du brug for vores hjælp?

Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for vores hjælp. Du kan enten ringe eller skrive til os. Telefonnummeret til vores kundeservice er 70 80 77 70, og mailadressen er kundeservice@biltema.dk. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.