Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Effektive rengøringsklude til bilen

Er det altid dig, der får æren af at vaske bilen hjemme i din familie? Og står du og mangler nogle gode klude, der er beregnet til at rengøre din firhjulede ven? Så behøver du ikke at lede længere.

Hos Biltema kan du vælge mellem mange forskellige rengøringsklude til din bil. Fælles for dem alle er, at de er udviklet specielt til bilvask, og at de derfor er lavet i et materiale, der gør noget godt for din bil. Vælg blandt andet mellem twist eller aftørringsklude, og gør det til en fornøjelse at vaske bil hjemme i din carport.

Bliver det svært at vælge din favorit blandt vores rengøringsartikler til din bil? Så vær ikke bange for at putte flere produkter i kurven. Du får dem alle til en god pris, når du handler her hos os.

 

Vores rengøringsklude kommer i en praktisk plastdåse

Findes der noget mere praktisk end at have rengøringsklude til at ligge i din bil? Nej vel. Det er aldrig til at sige, hvornår der bliver spildt på bagsædet, eller hvornår kaffen skvulper over i chaufførens kopholder. Her på siden kan du købe gode rengøringsklude, der kommer i en praktisk plastdåse.

Plastdåsen er nem at finde en plads til i bilen, så du altid har en klud ved hånden, når uheldet er ude, og der bliver spildt på mere eller mindre ubelejlige tidspunkter.

 

Aftørringsklude, der kan bruges til det hele

De aftørringsklude, du finder her på siden, er universelle. Du kan bruge dem, når du gør rent i hjemmet, når du vasker din bil indvendigt, eller når det er tid til hovedrengøring på din båd.

Kludene er fnugfri, og efter en tur i vaskemaskinen er de klar til en omgang mere. De er ideelle til at pudse spejle med eller til at tørre instrumentbrættet over med. Ja faktisk er der ikke den overflade eller form for aftørring, de ikke kan bruges til.

 

Har du spørgsmål til vores produkter?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 70 80 77 70 eller ved at skrive til kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.