Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vandfri bilvask - når det skal gå hurtigt

Drømmer du om at kunne vaske din bil hurtigt, når den er blevet lidt beskidt? Og har du ikke lyst til at skulle give din bil den helt store omgang, hver gang den trænger til et bad?

Hos Biltema fører vi en række af produkter, der gør det muligt for dig at vaske din bil uden brug af vand. Det lyder måske en kende mærkeligt, men ikke desto mindre er vandfri bilvask en smart og hurtig løsning. Er din bil dækket af mudder, må du i gang med vand og børste, men er den kun lidt beskidt, så behøver du ikke andet end de produkter, du finder her på siden.

Køb vandfri bilvask her hos os, og gør det nemt for dig selv at holde din bil ren og pæn.

Giv din bil en lynvask

Slip for at rulle vandslangen ud og for at finde diverse vaskebørster og andet frem fra skuret. Køber du vores vandfri bilvask, får du ikke brug for andet, når du skal i gang med at lynvaske din bil.

Ryst først plejeproduktet grundigt, så bilshampooen og carnuba-voksen i flasken bliver godt blandet. Dernæst er der bare tilbage at spraye midlet på din bil og gnide det forsigtigt ind i lakken med en klud, der er beregnet til formålet. Det kan eventuelt være en mikrofiberklud.

Du kan bruge vores produkt på en let snavset bil. Er den blevet meget beskidt, skal der vand og knofedt til.

 

Vandfri bilvask med glans

Går du altid efter et skinnende resultat, når du vasker bil? Så kan du også sagtens få det, hvis du laver en vandfri bilvask. Alt, du skal gøre, er at bestille et super gloss glansmiddel med i købet. Når du har vasket din bil, sprayer du midlet på som det sidste.

Så får du ikke alene en skinnende ren bil - men du får også en bil, der afviser støv og snavs, og som derfor kan holde sig ren i lidt længere tid.

 

Vil du gerne i kontakt med os?

Så giv os et kald på 70 80 77 70, eller send en mail til kundeservice@biltema.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.