Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vask og rengøringstilbehør

Bruger du tit og ofte din søndag på at pudse og pleje din bil? Og mangler du noget godt udstyr, når bilen skal have den helt store omgang?

Hos Biltema kan du købe masser af vask og rengøringstilbehør. Vi har alt, hvad du skal bruge, når du skal vaske din bil, og vi forhandler også et stort udvalg af plejeprodukter til din bil. Uanset om du godt kunne bruge en praktisk bilvaskespand, en skånsom gummiskraber eller en snavsudskiller, så kan du købe det her hos os.

Gå på jagt i vores store udvalg og find præcis det, du står og mangler af produkter til din bil.

Gør det til en fornøjelse at vaske bil

Når du nu alligevel bruger tid på at vaske din bil, hvorfor så ikke sikre dig, at du får det bedst mulige resultat ud af dine anstrengelser?

Der er ingen tvivl om, at det rette vask- og rengøringstilbehør gør det nemmere for dig at få din bil skinnende ren. Og mon ikke også, at det gør det en kende sjovere at bruge halvdelen af din søndag på at vaske bilen, hvis du har udstyret i orden?

Putter du eksempelvis et komplet rengøringssæt i kurven, får du produkter i mikrofiber, der er specielt udviklet til at rengøre din bil på en både effektiv og skånsom måde.

 

Køb vask og rengøringstilbehør til lave priser

Hos Biltema er vi kendt for vores lave priser. Og det er ingen undtagelse, når det kommer til vores vask og rengøringstilbehør og vores plejeprodukter til bilen. Du kan med god samvittighed shoppe løs her på siden og forkæle dig selv og din bil med en praktisk forruderenser eller et sæt hjul til den spand, du skal have med dig rundt.

Vores priser gør, at alle kan være med, og at alle kan få råd til at købe noget ordentligt vask og rengøringstilbehør til bilen.

 

Skal vi hjælpe dig med noget?

Driller det, når du skal bestille en vare? Eller er du nysgerrig efter at vide, om en vare er på lager i din lokale Biltema-butik? Så hjælper vi dig altid gerne. Du kan enten ringe til os på telefon 70 80 77 70 eller sende dine spørgsmål til os i en mail til kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.